حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/23 شمسی | 2025/03/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
تحویل یک میلیارد مترمکعب گاز به نیروگاه شیروان
سرپرست گاز خراسان شمالی عنوان کرد:

تحویل یک میلیارد مترمکعب گاز به نیروگاه شیروان

سرپرست شرکت گاز خراسان شمالی گفت: طی سال جاری تا انتهای بهمن‌ماه میزان کل مصرف گاز استان ۲ میلیارد و ۸۴۸ میلیون مترمکعب بوده که از این میزان یک میلیارد و ۱۱۳ میلیون مترمکعب تحویل نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان شده است.

 رضا پنجابی در گفتگو با خبرنگار حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: طی سال گذشته تا پایان بهمن‌ماه میزان مصرف گاز در بخش‌های مختلف خراسان شمالی ۲ میلیارد و ۸۵۹ میلیون و ۶۱۹ هزار و ۴۰۸ مترمکعب بوده که این رقم در مدت مشابه سال جاری به ۲ میلیارد و ۸۴۸ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۹۱۸ مترمکعب رسیده است.

 وی ادامه داد: از این میزان مصرف سال جاری یک میلیارد و ۱۰۹ میلیون و ۱۷۸ هزار مربوط به بخش خانگی و تجاری بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که رقم ۹۹۱ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۴۵۶ مترمکعب بوده، ۱۲ درصد رشد پیدا کرده است.

 سرپرست شرکت گاز خراسان شمالی اضافه کرد: گفتنی است که میزان گاز تحویلی طی سال گذشته به پتروشیمی ۴۲۱ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۸۵۷ مترمکعب بوده که با کاهش ۱۱ درصدی این رقم طی سال جاری به ۳۷۶ میلیون و ۱۷ هزار و ۵۰۳ مترمکعب رسیده است.

 این مسئول خاطرنشان با تأکید بر این موضوع که گاز تحویلی به سایر صنایع سنگین در استان به دلیل ناترازی انرژی در مقایسه با سال گذشته روند کاهشی به خود گرفته است، گفت: گاز تحویلی به سیمان از ۱۳۳ میلیون مترمکعب در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی به ۹۳ میلیون مترمکعب، لوله گستر اسفراین از ۱۹ میلیون با کاهش ۲۳ درصدی گاز تحویلی به ۱۵ میلیون مترمکعب تغییر کرده است.

 پنجابی یادآور شد: همچنین میزان گاز تحویلی به آلومینا با روند کاهش ۱۱ درصدی از ۱۳۱ میلیون مترمکعب به ۱۱۶ میلیون مترمکعب تحویل گاز داشته است.

 سرپرست شرکت گاز استان بیان داشت: این در حالی است که میزان گاز تحویلی به ریخته‌گری روند مثبتی داشته و با رشد ۴ درصدی از ۲۴ میلیون مترمکعب به ۲۵ میلیون مترمکعب توسعه پیدا کرده است.

 این مسئول یادآور شد: در حوزه تأمین گاز نیروگاه با توجه به اهمیت فعالیت تولید انرژی که در کشور دارد، میزان گاز تحویلی کاهش ۲ درصدی داشته است و از یک میلیارد و ۱۳۷ میلیون مترمکعب به یک میلیارد و ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده است.

پنجابی ابراز داشت: در حال حاضر در استان خراسان شمالی هیچ‌گونه افت فشار و قطعی گاز را نداشته‌ایم و شبکه پایدار است.

 

 مصاحبه از آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!