مهدی اسلامخواه در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«عصراترک» اظهار کرد: این اداره کل با قشر زیادی از مردم جامعه سر و کار دارد و در حوزههای مختلف تخصصی مسئله مردمی سازی و استفاده از ظرفیتهای مردمی را دنبال میکند.
وی افزود: تشکیل تعاونیها به عنوان بهترین الگوی مشارکت مردمی، تشکیل کانون کارآفرینان و مراکز مشاوره، حضور نخبگان و کارآفرینان و اقشار مردم و استفاده از ظرفیتها و نظرات و نقش آنها در بسترسازیها نشان دهنده آن است که نقش مردم مورد توجه جدی و در بدنه دولت به خوبی جا افتاده است.
اسلامخواه سامانه شفاف سازی و نظارت مردم بر عملکرد مدیران را از دیگر جلوههای مهم مردمی سازی نام برد و افزود: با توجه به امر مردمی سازی و مشارکت مردم در استان در حوزه اقتصادی شاهد افزایش اشتغال و کارآفرینی و کاهش نرخ بیکاری تا ۷٫۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ بودیم.
وی افزود: ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ در سال ۱۴۰۳ به مردم پرداخت شد تا پای مردم به اقتصاد باز شود که این امر خود را در حوزه افزایش اشتغال و کاهش بیکاری استان نشان میدهد.
اسلام خواه با اشاره به کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان، گفت: در پایان ۱۴۰۰ بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری اکنون به ۹۱۰ نفر کاهش یافته است که بهبود فضای کسب و کار و کاهش تعدیل نیرو در واحدهای کارگری استان در کاهش شمار مقرری بیمه بیکاری موثر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به سه طرح کلان دولت سیزدهم، اضافه کرد: طرح کالابرگ اکترونیکی در استان ۲ میلیارد و۵۰۰ تومان گردش اقتصادی داشت و بیش از ۲۷۳ هزار خانوار در ابعاد مختلف از کالا برگ استفاده کردند.
اسلام خواه اظهارداشت: همچنین طرح حمایت از قانون جوانی جمعیت که ماهیانه به مادران پرداخت میشود و برای ارتقای تغذیه کودکان اقدامات بسیاری انجام شده است.
انتهای خبر/دهقانی
0 نظر