حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/17 شمسی | 2025/02/05 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
۲۵۰ تاکسی فرسوده در بجنورد وجود دارد
رئیس سازمان حمل‌ و نقل بار شهرداری بجنورد:

۲۵۰ تاکسی فرسوده در بجنورد وجود دارد

رئیس سازمان حمل‌ و نقل بار و مسافر شهرداری بجنورد گفت: در حال حاضر ۷۰۰ دستگاه تاکسی در بجنورد وجود دارد که  ۲۵۰ تاکسی فرسوده هستند و توان فعالیت ندارند.

 حمیدرضا شافعی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰۰ دستگاه تاکسی در بجنورد وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد، حدود ۴۵۰ خودرو در سطح شهر بجنورد فعال هستند و بقیه به علت فرسودگی توانایی فعالیت را ندارند.

 رئیس سازمان حمل‌ و نقل بار و مسافر شهرداری بجنورد تأکید کرد: با شرایط فعلی، هر راننده‌تاکسی باید حدود ۳۵۰ میلیون تومان نقدینگی داشته باشد تا بتواند وارد طرح نوسازی شود، اما این موضوع امکان‌پذیر نیست.

 وی گفت: تا سال‌های گذشته، ملاک فرسودگی خودروهای تاکسی ۱۰ سال بود، اما باتوجه‌به مشکلات پیش روی رانندگان جهت نوسازی خودرو، این قانون اصلاح شد و اعلام کردند تا زمانی که خودرو بتواند معاینه فنی بگیرد، اجازه فعالیت دارد.

 شافعی در رابطه به طرح جایگزینی خودروهای برقی بیان کرد: این موضوع فعلاً در کلان‌شهرها مطرح است و در حال حاضر برای شهر بجنورد باوجود مشکلات فعلی مطرح‌کردن این موضوع بسیار زود است.

 وی اضافه کرد: نبود زیرساخت‌های موردنیاز، هزینه تأمین و نگهداری و از سوی دیگر مشکل ناترازی برق در کشور باعث می‌شود که در شرایط فعلی، استفاده از تاکسی‌های برقی برای شهرهایی با درآمد پایین‌تر، مانند بجنورد، مناسب نباشد.

 افزایش چندبرابری قیمت تاکسی چالشی برای نوسازی

 شافعی دررابطه‌با نوسازی تاکسی‌ها، گفت: اصلی‌ترین مانع نوسازی تاکسی‌ها این است که به‌صورت نقدی از طرف سازمان شهرداری‌ها اعلام شده و هیچ تسهیلات کم‌بهره‌ای برای آن در نظر گرفته نشده است که در نتیجه رانندگان نمی‌توانند اقدام به خرید خودروی جدید کنند.

 وی در ادامه افزود: باتوجه‌به افزایش قیمت خودروها در سال گذشته قیمت خودروی سمند سورن از ۲۷۴ میلیون تومان به ۴۸۰ میلیون تومان افزایش یافت و این شرایط برای اکثر رانندگان فراهم نیست.

 رئیس سازمان حمل‌ و نقل بار و مسافر شهرداری بجنورد تصریح کرد: مکاتبات بسیار زیادی با سازمان شهرداری‌ها، بابت تسهیلات اشتغال انجام شد و حتی در قانون بودجه هم به این موضوع اشاره شده بود؛ اما این مکاتبات نتیجه‌ای نداشت.

وی دررابطه‌با روند نوسازی خودروهای فرسوده عنوان کرد: باتوجه‌به پیش‌فاکتوری که از طریق ایران‌خودرو صادر می‌شود، همکاران ما در سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری برای نوسازی اقدام می‌کنند.

شافعی خاطرنشان کرد: باتوجه‌به شرایط مالی و توانایی شهرداری، مبلغی از این دستگاه دریافت شد و به صندوق کارآفرینی امید واریز کردیم تا به‌عنوان آورده شهرداری، به تعداد محدودی از رانندگان تسهیلات کم‌بهره واگذار شود.

مصاحبه از: عبدالله یزدانی

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.