
درخشش والیبالیست فاروجی؛
نمایشی در حد یک فوقستاره از علی حاجیپور
علی حاجیپور والیبالیست ارزنده فاروجی دیروز در دیدار فینال از مسابقات جام حذفی والیبال ایران نمایشی در حد و اندازه یک فوقستاره داشت و یکتنه تیمش را به قهرمانی این رقابتها رساند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک از فاروج؛ علی حاجیپور، والیبالیست ارزنده فاروجی دیروز در دیدار فینال مسابقات جام حذفی والیبال ایران نمایشی در حد و اندازه یک فوقستاره داشت و یکتنه تیم فولاد سیرجان ایرانیان را به قهرمانی این رقابتها رساند.
علی حاجیپور که مدت زیادی نیست از کمند مصدومیتی طولانی رها شده اما پس از بازگشت به والیبال بسیار درخشانتر از قبل ظاهر شد و بعد از کسب عنوان ارزشمندترین بازیکن جام باشگاههای آسیا در حضور بزرگانی چون اروین انگاپت و ژان پاتری، فرانسوی، درخشش را در جام باشگاه های جهان و لیگ برتر والیبال ادامه داد و اکنون نیز در این رقابتها نیز درخشان ظاهر شد.
حاجیپور در بازی دیروز از هر منطقهای که توپ به او رسید با آبشارهای سهمگین خود آنها را به امتیاز تبدیل کرد و توانست در ۳ ست موفق به کسب ۲۵ امتیاز شود تا یکی از بهترین بازیهای دوران حرفهای خود را به نمایش گذاشته و بهتنهایی یک ست کامل برای تیم خود امتیاز کسب کند.
حاجیپور در لیگ برتر والیبال ایران نیز از اواخر نیم فصل دوم با عملکرد درخشان خود توانست فولاد را تا رتبه چهارم جدول برساند و خود او نیز به رتبه دوم امتیازآورترین بازیکنان لیگ برتر والیبال ایران رساند.
این والیبالیست ارزشمند فاروجی اکنون با این عملکرد درخشانش برای همه قطر پاسورهای تیم ملی والیبال ایران اعم از لژیونر و غیر لژیونر خط ونشان کشید.
انتهای پیام/م.شادکام