حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/07/28 شمسی | 2025/10/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
درخشش بانوان جودوکار خراسان شمالی در المپیاد کشوری
روز گذشته ثبت شد

درخشش بانوان جودوکار خراسان شمالی در المپیاد کشوری

هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور در رشته جودو ویژه دختران که از ۲ تا ۲۸ مهرماه به میزبانی خراسان شمالی برگزار می‌شود، تیم بانوان خراسان شمالی موفق شد در روز نخست رقابت‌ها عملکردی درخشان از خود به‌جا بگذارد.

 به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، روز گذشته در چهار وزن ابتدایی این مسابقات در وزن ۴۰ کیلوگرم، سارا سودمند موفق به کسب مدال برنز شد.

 همچنین در وزن ۴۴ کیلوگرم، یگانه سودمند، مدال طلا را از آن خود کرد و در وزن ۴۸ کیلوگرم نیز، زینب قادری به دلیل نرسیدن به وزن مجاز از دور رقابت‌ها کنار رفت.

 در ادامه این مسابقات در وزن ۵۲ کیلوگرم، یلدا نظری دیگر جودوکار استانمان با درخشش در مبارزات، مدال طلای این وزن را کسب کرد .

 با این نتایج، تیم بانوان جودو خراسان شمالی در روز نخست با دو مدال طلا و یک مدال برنز به کار خود پایان داد.

 مدال طلای یگانه سودمند نخستین مدال طلای کاروان خراسان شمالی در تمامی رشته‌های این دوره از المپیاد محسوب می‌شود. 
 
 رقابت‌های چهار وزن دوم نیز امروز برگزار خواهد شد.
 
 انتهای خبر/
 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!