حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/02 شمسی | 2025/02/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
مبنای نهضت امام (ره) مسئله ظهور بود
رئیس دانشکده فنی دخترانه انقلاب بجنورد:

مبنای نهضت امام (ره) مسئله ظهور بود

رئیس دانشکده فنی دخترانه انقلاب بجنورد گفت: یکی از مبنایی‌ترین اهداف نهضت امام خمینی (ره) مسئله ظهور امام زمان (عج) بوده است.

اعظم‌السادات افشین‌فر در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» با اشاره به اینکه امام (ره) به اشکال مختلفی این هدف را در دوران مبارزه تعیین کرده بود، گفت: به طوری که در سخنرانی‌ها امام عصر به عنوان فردی که که صاحب انقلاب و نهضت است به دفعات مکرر ذکر شده است.

رئیس دانشکده فنی دخترانه انقلاب بجنورد اضافه کرد: امامین انقلاب بارها این موضوع را مطرح کرده‌اند و آماده‌سازی حکومت مهدوی را در انقلاب اسلامی متذکر شده‌اند که ما وظیفه داریم برای رسیدن به حکومت مهدوی این زمینه‌سازی را در انقلاب خودمان انجام دهیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: بر این اساس در پرورش نیروها به خوبی دیده شده که تربیت مدیران و فرماندهان تراز انقلاب و حکومت مهدوی یکی از اهداف بوده است.

افشین‌فر بیان داشت: مردم ایران از ابتدای انقلاب چه در شعارها و چه در برنامه‌های مختلف به مسئله مهدویت و اهمیت آماده‌سازی زمینه ظهور امام زمان (عج) تکیه و تأکید داشتند.

وی ادامه داد: به طوری که بسیاری از برنامه‌های مختلف جوانان به عشق امام زمان (عج) بوده و با این شعار و اعتقاد در انقلاب و جنگ تحمیلی حضور داشتند، اکنون نیز نسل دهه نودی‌ها هر کدام با عشق وصف‌نشدنی امام‌زمان (عج) را پیروی می‌کنند.

این مسئول یکی از نکات قابل توجه را پیوند انقلاب ایران با انقلاب مهدوی و تحقق حکومت مهدوی عنوان کرد و افزود: برخی از اندیشمندان سیاسی و جامعه‌شناسان دنیا در رابطه با انقلاب ایران، پژوهش‌هایی را انجام داده‌اند و از جمله ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران را فرهنگ انتظار و مهدویت عنوان کرده‌اند و بیان داشتند که در فرهنگ مهدویت، امید به ظهور منجی و تحقق عدالت قطعی است.

رئیس دانشکده فنی دخترانه انقلاب بجنورد یادآور شد: فرهنگ انتظار به این ملت قدرت روحی داد تا بتواند در مقابل یکی از قوی‌ترین حکومت‌های استبدادی زمان به پیروزی برسد.

افشین‌فر گفت: اگر توجه کنیم می‌بینیم که از همان شعارهایی که از ابتدای انقلاب داده می‌شد دعایی که بعد از نماز جماعت‌ها خوانده می‌شد به موضوع امام زمان (عج) و تحویل پرچم به امام زمان تکرار می‌شود.

وی بیان داشت: علاوه بر این هزاران شعار و نوشته و آثار هنری که دائما این مسئله در کشور تکرار می‌شود و هر جا که نامی از انقلاب رفته فرهنگ ظهور حضرت مهدی (عج) به آنجا صادر شده است.

 

مصاحبه از آرزو رحمانی 

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.