حالت تاریک
  • شنبه, 1404/03/31 شمسی | 2025/06/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
مباهله بین ایران و اسرائیل شکل گرفته است
امام جمعه موقت آشخانه:

مباهله بین ایران و اسرائیل شکل گرفته است

امام جمعه موقت آشخانه گفت: امروز یک مباهله بین ایران اسلامی، رهبری مقتدر، مردم ولایت‌مدار و استکبار جهانی، اسرائیل، انگلیس، آمریکای جنایتکار شکل گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، حجت الاسلام‌ والمسلمین نعمت الله آزموده امروز در خطبه نماز جمعه با اشاره به روز مباهله گفت: امروز یک مباهله بین ایران اسلامی، رهبری مقتدر، مردم ولایت‌مدار و یک طرف استکبار جهانی، اسرائیل، انگلیس و آمریکای جنایتکار شکل گرفته است. 

وی افزود: در مباهله طرفین نابودی یکدیگر را می‌خواهند؛ دشمن مدعی شد که ایران اسلامی یک سالگی، دو سالگی، سه سالگی... و ۴۰ سالگی خود را نخواهد دید به تعبیری نفرین کردند اما به کوری چشم دشمنان ما ۴۵ سالگی‌مان را دیدیم و افق‌های روشن‌تر را خواهیم دید.

آزموده ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به نیابت از مردم شریف و غیور اعلام کردند اسرائیل ۲۵ سالگی خودش را نخواهد دید که اکنون دیدید خودشان در این امر عجله داشتند.

 وی با اشاره به صحبت‌های رهبری گفت: رژیم صهیونیستی اشتباه و خطای بزرگی کرد غلطی کرد که همین غلط باعث نابودی‌اش خواهد شد. 

آزموده گفت: ما ۲۳ هزار شهید ترور داریم که قریب به ۳هزار فرمانده و نیروهای رده بالای کشوری بودند که شهید شدند اما برای مملکت اتفاقی نیفتاد اینجا مملکت امام زمان و مردم مومن است و اتفاقی برای آن نخواهد افتاد.

 خطیب نمازجمعه با اشاره به شخص نفوذی که در شهر آشخانه دستگیر شد، گفت: دشمن به دنبال توطئه و فتنه است و دست همه نفوذی‌ها رو می‌شود.

وی افزود: امروز تل‌آویو و حیفا شهر ارواح شده است؛ سامانه هشدار دهنده آنها هک شده این برتری نظامی، برتری امنیتی و برتری سایبری نظام جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌دهد.

ازموده گفت: ۸۰ درصد انرژی رژیم صهیونیستی از طریق دو پالایشگاه در شهر حیفا و اشدود است که این دو محل انرژی را ایران زده و از کار افتاده است. 

وی همچنین خاطرنشان کرد: اسرائیل دو خط لوله انتقال دارد که در تیررس نیروهای ما است. 

خطیب نماز جمعه گفت: مردم ایران در جنگ قوی‌تر می‌شوند متحدتر می‌شوند به حدی که در نماز جمعه جای سوزن انداختن نیست؛ اما در اسرائیل به لانه موش‌ها پناه می‌برند. 

وی ضمن یادآوری اینکه موجودی انبار موشکی ما تا چندین سال تکمیل است؛ تأکید کرد: ما مقاومت می‌کنیم تا به ظهور امام زمان ملحق شویم.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!