حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/01/27 شمسی | 2025/04/16 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
میراث دیپلماسی شهید رئیسی برای مردم شمال کشور؛

قرارداد گازی با ترکمنستان با قیمتی کمتر

قرارداد گازی با ترکمنستان با قیمتی کمتر

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور خبر داد، با استفاده از ظرفیت شانگهای قرارداد گازی با کشور ترکمنستان با قیمتی کمتر از زمان برجام به امضا رسید.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیل عصر اترک به نقل از گروه سیاست خارجی ایرنا؛ محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور که برای حضور در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در آستانه قزاقستان به سر می‌برد، از امضای قرارداد گازی با کشور ترکمنستان با قیمتی کمتر از زمان برجام خبر داد.

 بر طبق این قرارداد، روند خرید و سوآپ گاز از ترکمنستان به ایران که می‌تواند مشکل قدیمی ساکنین شمال کشور در فصل سرما را به‌صورت قطعی حل کند و در زمان دولت روحانی متوقف شده بود، حالا و با استفاده از ظرفیت سازمان شانگهای به نتیجه رسید.

 به گزارش ایرنا؛ محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری به‌منظور شرکت و سخنرانی در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در صدر هیئت عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی به قزاقستان سفرکرده است.

 مخبر امروز (پنجشنبه) علاوه بر شرکت و سخنرانی در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، دیدارهای دوجانبه‌ای با برخی سران کشورهای عضو این سازمان خواهد داشت.

 سال گذشته و در بیست و سومین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای که به میزبانی هند و به شکل مجازی برگزار شد، جمهوری اسلامی ایران رسماً به‌عنوان یکی از اعضای اصلی این سازمان معرفی شد.


 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!