حالت تاریک
  • جمعه, 1403/10/28 شمسی | 2025/01/17 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
فعالیت ۸۰ تیرانداز در خراسان‌شمالی
سرپرست هیأت تیراندازی باکمان استان اعلام کرد:

فعالیت ۸۰ تیرانداز در خراسان‌شمالی

سرپرست هیأت تیراندازی با کمان خراسان شمالی گفت: ۸۰ نفر در هیات تیراندازی با کمان خراسان شمالی در سه حوزه سنتی، کامپوند، ریکرو فعالیت می‌کنند.

علی حمیدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» گفت:  ۸۰ نفر در هیات تیراندازی با کمان خراسان شمالی در سه حوزه سنتی، کامپوند، ریکرو فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ورزشکاران این رشته بعد از مدتی باید کمان خود را ارتقا دهند اما چون هزینه‌های آنان بالا است، بیشتر ورزشکاران توانایی خرید کمان حرفه‌ای یا تخصصی‌شان را ندارند.

سرپرست هیأت تیراندازی با کمان خراسان شمالی با بیان اینکه قیمت هر یک کمان بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون است و قیمت هر یک تیر معمولی و ضعیف نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان است، گفت: به دلیل افزایش قیمت وسایل و تجهیزات رشته تیراندازی با کمان، بیشتر ورزشکاران تا حرفه‌ای شدن ادامه نمی‌دهند و در حد آموزش بسنده می‌کنند به همین علت رتبه خراسان شمالی در این رشته ۲۹ام کشوری است.

حمیدی در مورد تجهیزاتی که سالن‌های ورزشی دارند، توضیح داد: هم اکنون ۲۰ کمان آموزشی در استان وجود دارد اما مشکل اصلی نبود کمان حرفه‌ای و تیر است همچنین فوم و پایه‌ای که در سالن ورشی موجود است مربوط به سال ۹۴ است.

سرپرست هیأت تیراندازی با کمان خراسان شمالی در ادامه به نفرات قوی در این رشته اشاره کرد و گفت: محمد نادری‌نیا در قسمت پارا، رتبه نهم کشوری را داراست، یگانه کهنسال، صادق بهلولی، علی زرهرن، سمانه علیپور، احمدرضا برزگر، محمد محمدزاده، جواد قربانیان و زهرا ابراهیم آبادی از نفرات برتر در مسابقات سطح استان هستند.

وی بیان کرد: استان ظرفیت و پتانسیل خوبی برای ارتقا و پیشرفت این ورزش دارد به عنوان مثال یکی از ورزشکاران استان مقام هشتم کشوری در قسمت پارا را در کارنامه خود دارد.

حمیدی با بیان اینکه با کمبود فوم مواجه هستیم، توضیح داد: برای آموزش ورزشکاران باید در یک هیأت تیراندازی با کمان حداقل ۱۰ فوم استاندارد وجود داشته باشد تا تیرها هنگام اصابت نشکنند؛ اما با کمبود فوم مواجه هستیم.

انتهای خبر/دهقانی

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از