حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/12/20 شمسی | 2025/03/10 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
دانش‌آموخته دانشگاه بجنورد برتر جشنواره بین‌المللی شد

دانش‌آموخته دانشگاه بجنورد برتر جشنواره بین‌المللی شد

پایان‌نامه بهروز محمدرضاپور، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی‌ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه‌ریزی شهری دانشگاه بجنورد، موفق به کسب رتبه‌های برتر در جشنواره بین‌المللی پژوهش و نوآوری شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه بجنورد، شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (TUF) و چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

در این میان، پایان‌نامه بهروز محمدرضاپور، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی‌ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه‌ریزی شهری دانشگاه بجنورد، موفق به کسب رتبه‌های برتر در هر دو جشنواره شد.

در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (TUF) شهرداری تهران که با رویکرد تحقق شهر هوشمند و با حضور یک هزار و ۳۷۵ اثر از ۵۰ مرکز علمی کشور برگزار شد.

 پایان‌نامه محمدرضاپور با عنوان نقش آزمایشگاه‌های زنده شهری بر هم‌آفرینی در شهرهای هوشمند موفق به کسب رتبه برتر کشوری و رتبه اول در میان پایان‌نامه‌های تمامی گروه‌های آموزشی شد.

همچنین در چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر که با محوریت پایان‌نامه‌های کارفرما محور برگزار شد، پایان‌نامه کارشناسی‌ ارشد وی در بخش هنر و معماری جشنواره، موفق به کسب عنوان «پایان‌نامه شایسته تقدیر» شد.

انتهای خبر/دهقانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.