سرپرست هیأت تیراندازی با کمان استان:
خراسانشمالی جزو ۵ استان برتر رشته کمان سنتی
سرپرست هیأت تیراندازی با کمان خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی در رشته کمان سنتی رتبه پنجم کشوری را داراست که باید از این ظرفیت بهخوبی استفاده و حمایت کرد.
علی حمیدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» اظهار کرد: ۸۰ نفر در هیأت تیراندازی با کمان در خراسان شمالی در سه حوزه سنتی، کامپوند، ریکرو فعالیت میکنند.
وی افزود: ورزشکاران این رشته بعد از مدتی باید کمان خود را ارتقا دهند اما چون هزینههای آنان بالا است، بیشتر ورزشکاران توانایی خرید کمان حرفهای یا تخصصیشان را ندارند.
سرپرست هیأت تیراندازی با کمان خراسان شمالی با بیان اینکه قیمت هر یک کمان بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون است و قیمت هر یک تیر معمولی و ضعیف نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان است، گفت: به دلیل افزایش قیمت وسایل و تجهیزات رشته تیراندازی با کمان، بیشتر ورزشکاران تا حرفهای شدن ادامه نمیدهند و در حد آموزش بسنده میکنند به همین علت رتبه خراسان شمالی در این رشته ۲۹ام کشوری است.
حمیدی ادامه داد: هم اکنون ۲۰ کمان آموزشی در استان وجود دارد اما مشکل اصلی نبود کمان حرفهای و تیر است همچنین فوم و پایهای که وجود دارد برای سال ۹۴ است و در صورت انتخاب رئیس هیات تیراندازی با کمان، پایههای سیبل نیز ۳۰ عدد وجود دارد که باید تعمیر شود و به تمام هیأتهای سطح استان پخش شود.
سرپرست هیأت تیراندازی خراسان شمالی با بیان اینکه خراسان شمالی در رشته کمان سنتی رتبه پنجم کشوری را داراست، گفت: متأسفانه اسپانسری تاکنون اعلام آمادگی و حمایت از این هیات ورزشی را نکرده است زیرا رشته تیراندازی، ورزش شخصی به حساب میآید.
وی ادامه داد: استان ظرفیت و پتانسیل خوبی برای ارتقا و پیشرفت این ورزش دارد به عنوان مثال یکی از ورزشکاران استان مقام هشتم کشوری در قسمت پارا را در کارنامه ورزشی خود ثبت کرده است.
حمیدی با بیان اینکه تا مدتی قبل تمرینات رشته تیراندازی نامنظم و کمرنگ برگزار میشد، گفت: خوشبختانه در طی این یک سال ورزشکار علاقمند به این رشته فراوان بوده به طوریکه در فصل تابستان ۳۰ نفر علاقهمند به این رشته در شهرستان شیروان، ۱۶ نفر در شهرستان بجنورد، در شهرستان اسفراین نیز ۱۰ نفر ثبتنام کردند.
مصاحبه از: هدیه دهقانی
انتهای خبر/