مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان:
تجهیزات هلالاحمر خراسانشمالی کامل است
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسانشمالی گفت: در حال حاضر برای پاسخگویی به حوادث استان مشکل تجهیزاتی نداریم.
ابوالفضل محبان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» اظهار کرد: ۱۸ هزار نفر در سامانه هلال احمر خراسان شمالی عضو هستند که فعالیتهایشان ثبت شده و به عنوان عضو فعال در جمعیت هلال احمر استان به خدمت رسانی مشغول هستند.
وی افزود: تجهیزات و وسایل مورد نیاز این سازمان در دو محور ورود تحهیزات بروز در حوزه تکنولوژی و بازسازی تجهیزات قبلی، مستمر به روز میشود.
مدیرعامل جمعیت خراسان شمالی با بیان اینکه امسال تجهیزات انفرادی نجات گران ماننند البسه و کفش نیز بین آنان توزیع شده است، گفت: تجهیزات عملیاتی نیز دورهای بروز میشود و تابستان امسال خرید تجهیزات امداد و نجات و تجهیزات الکترونیکی جهت جستجو و نجات در محیطهای طبیعی و کوهستان بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان نیز به مجموعه اضافه شده است.
محبان ادامه داد: درحال پیگیری خرید تجهیزات نجات در آوار با هزینه بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان هستیم که امید است تا پایان سال این امر انجام شود.
وی ادامه داد: این تجهیزات و وسایل برای نجات جان محبوسین در حوادث ناشی ازآوار کمک میکند به عنوان مثال ارههایی که بتن و میلگرد را برش میدهد تا فرد از ساختمان ریزش کرده به سلامت خارج شود.
محبان بیان کرد: همیشه کمالگرا و ایدهآلنگر هستیم چون میخواهیم خدماتمان را گسترش دهیم بنابراین تلاشمان این است که تجهیزات بیشتری را جذب کنیم و در حال حاضر برای پاسخگویی به حوادث استان مشکل تجهیزاتی نداریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی در مورد اضافه شدن چهار پایگاه امداد و نجات، گفت: چهار پایگاه امداد و نجات امسال راه اندازی میشود که در بهمن ماه امسال دو پایگاه یکه صعود و عباسآباد بین شهرستان اسفراین و سبزوار شروع به کار میکنند و دو پایگاه دیگر در میامی و شهرستان صفیآباد در حال پیگیری هستیم که تا پایان سال شروع به کار خواهند کرد.
وی اضافه کرد: از مجموع ۱۵ پایگاه در سال گذشته امسال به ۱۹ پایگاه میرسد.
این مسئول در مورد منابع نیروی انسانی در جمعیت هلال احمر استان توضیح داد: در دو بخش نیروی انسانی جمعیت هلال احمر فعالیت دارد، بخش اول تیپ نیروهای ستادی هستند که در ستاد هلال احمر مشغول به خدمت رسانی به مردم هستند بخش دیگر نیرو و پرسنل در پایگاهها هستند که امسال تبدیل وضعیت شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی ادامه داد: امسال ۱۶۰ نفر تبدیل وضعیت شدند و چارت اداری در استان کمی خالی است اما خدمات را تحت تاثیر قرار نمیدهد.
وی افزود: در حال حاضر در شهرستانهای تازه تاسیس و رازو جرگلان و جاجرم کمبود نیرو وجود دارد که از ۱۶۰ نفری که جذب شده در این بخشها تامین نیرو انجام میشود.
محبان گفت: در سال گذشته در شهرستان راز و جرگلان سه فضای عملیاتی، انبار امدادی، ساختمان اداری آموزشی و پایگاه امداد و نجات یکه صعود در نوار مرزی را ایجاد کنیم.
وی به ساخت مرکز آموزش و تخصصی منطقهای در سطح استان اشاره کرد و تشریح کرد: سازههای آموزشی این مرکز تقریبا تکمیل شده است و فقط یک سازه سیلاب نیمه کاره مانده است که امید است با کمک مسئولان این پروژه نیز تکمیل شود این پروژه به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد.
این مسئول ادامه داد: این مرکز برای عموم مردم است که شامل آموزش تخصصی آوار و زلزله، حوادث جادهای، آموزشهای نجات در کوهستان و ارتفاعات، عملیات نجات هوایی و سازه نجات در سیلاب شبیه سازی شده است.
محبان گفت: اگر اعتبار ۲۰ میلیاردی سازه سیلاب تامین شود امیدواریم تا پایان سال بعد این سازه نیز تمام شود و با تکمیل این فضای آموزشی، خراسان شمالی به قطب آموزشی شمال کشور تبدیل میشود.
مصاحبه از: هدیه دهقانی
انتهای خبر/