
برگی از زندگی شهید محمد فرخ
شهید محمد فرخ فرزند گلدی محمد در سال ۱۳۴۵ در شهر بجنورد به دنیا آمد و ۲۴ مهرماه سال ۶۶ در قصر شیرین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، شهید محمد فرخ فرزند گلدی محمد در سال ۱۳۴۵ در شهر بجنورد به دنیا آمد.
سواد شهید در حد خواندن و نوشتن بود. قبل از رفتن به سربازی و شهادت کارگر ساده بود، در ۱۸ سالگی ازدواج کرد. حاصل دو سال زندگی مشترک یک فرزند است.
او فرائض و عبادات را به موقع انجام میداد، اهل دروغ و غیبت نبود و از آدم دروغ گو بدش میآمد.
شهید فرخ در طول زندگی مشترک با همسرش با محبت و مهربانی رفتار میکرد. در اعتقاداتش فردی راسخ و مستحکم بود. به پدر و مادرش نهایت احترام را میگذاشت.
او با دوستان و آشنایان با ادب و احترام رفتار میکرد، جهت انجام خدمت سربازی زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و ادای دین به این کشور جهت دفاع از موجودیت و غاصیت کشور به سوی جبهههای حق علیه باطل رهسپار شد.
شهید فرخ ۲۴ مهرماه سال ۶۶ در قصر شیرین به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش را پس از تشیع در گلزار شهدای بجنورد به خاک سپردند.
انتهای خبر/د
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!