
بانو کارآفرین شیروانی:
بامهارت و سرمایه اندک به درآمد بالا رسیدم
یک بانو کارآفرین شیروانی در حوزه صنعت چرم چرمدوزی گفت: چرم دوزی را در پارکینگ خانهام با سرمایه اولیه ۱۲۰ هزارتومانی شروع کردم؛ اما الان برای ۱۰ نفر ایجاد اشتغال کردم و به درآمد بالا رسیدم.
فاطمه طاهری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» اظهار کرد: در صنعت چرمدوزی هشت سال است که مشغول فعالیت هستم همچنین با ادارات فنی و حرفهای و میراثفرهنگی همکاری مستقیم دارم.
وی از نحوه یادگیری دورههای چرمدوزیاش، گفت: آموزش مقدماتی چرمدوزی را در مسجد محل گذراندم و چون مسئول برگزاری کلاسها بودم نتوانستم کامل سر ردههای آموزش چرم باشم و بعد از اتمام دوره مجدداً کلاسها را رفتم.
این بانو کارآفرین شیروانی در مورد اولین تولید دستیاش گفت: اولین کاری که آماده کردم کیف پول چرمی بود که اصلاً راضی نبودم؛ چون زیبا نبود و آن کیف را دور انداختم.
طاهری با بیان اینکه نباید در نیمهراه خسته شد و انگیزه خود را از دست داد، افزود: شاید افراد تازهکار از اولین تولیدی خودشان راضی نباشند؛ اما نباید مأیوس شد و انگیزه را از دست داد، باید مداومت بر کار داشت تا به هدفی که داریم برسیم.
وی ادامه داد: در گذشته فردی بودم که علاقه به کار چرم نداشتم؛ اما در حال حاضر چرمدوزی انیس من شده و برای تأمین مخارج بیماری همسرم مجبور بودم که به سمت این حرفه بروم و شبانهروز به چرمدوزی مشغول بودم درواقع دوختودوز همدم من شده بود.
شروع چرمدوزی با سرمایه ۱۲۰ هزارتومانی
این بانو کارآفرین شیروانی اضافه کرد: چرمدوزی را در پارکینگ خانهام با سرمایه اولیه ۱۲۰ هزارتومانی شروع کردم؛ ولی الان دفتر فروش و حدود ۱۰ نیروی کار زیر نظر من است و از بین بازاریابان مشغول به کار، دو نفر از بچههای بهزیستی استان هستند.
طاهری با بیان اینکه زمانی که اینستاگرام فیلتر شد، کسبوکار را رها نکرده و در فضای حقیقی به دنبال مشتری بودند، گفت: به فضای حقیقی روی آوردیم و مغازهای را اجاره کردیم و فروش صنایع چرمی را شروع کردیم همچنین در حال حاضر نیز در پیامرسانهای داخلی و با سلام فعالیت داریم.
وی در مورد ردههای رایگان چرمدوزی که برگزار کرده بود، اظهار کرد: در کتابخانههای عمومی سطح شهر، کلاس چرمدوزی رایگان برگزار میکردم تا قشر جوان آموزش ببینند و از این حرفه برای کسب درآمد خودشان استفاده کنند.
این بانو کارآفرین در پاسخ به این سؤال که هدف مجموعه چیست، گفت: برندسازی هدف مجموعه این شغل خانگی است که با افراد صادرکننده ارتباط دارم همچنین امسال محصولات ما به عراق صادر شد و یکی از برنامههایی که در آینده به دنبال آن هستم این است که آموزشهای منحصربهفرد در شهرستان شیروان برگزار کنیم.
طاهری در پاسخ به این سؤال که چطور نسل جدید را به سمت مشاغل خانگی سوق دهیم، گفت: به نظر من باید فرزندانمان را برای کسب درآمد تربیت کنیم و از تجربهکردن هراس نداشته باشند همچنین در زمینه کار مطالعه داشته باشند.
انتهای خبر/ امین فیروزبخت
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!