حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/12 شمسی | 2025/07/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
ایران حسین تا ابد پیروز است
یادداشت؛

ایران حسین تا ابد پیروز است

آری نه‌تنها ایران حسین بلکه هر کشوری با حسین باشد تا ابد پیروز است این یک جمله احساسی یا برآمده از جو حماسی روزهای اخیر نیست؛ بلکه یک حقیقت، یک اصل و ضمیر روشن برای حال و آیندگان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، مهدی تقی‌زاده، کارشناس سواد رسانه در یادداشتی نوشت: هر ملتی که ادامه‌دهنده راه عاشورا باشد به ذلت و تباهی نخواهد افتاد. راه عاشورا، راه ایستادگی، آزادگی و مقاومت، راه ایثار و مهم‌تر از همه عمل به تکلیف واجب شرعی، امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر است که در مقابل بدعت‌ها و انحرافات تا پای جان ایستادگی می‌کند و سرمشق خوبی است برای ملت‌ها که زیر بار استعمار و استثمار نروند.

آری محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است امروز این جمله تاریخی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بیش‌ازپیش مشخص شد که یک جمله احساسی نبوده؛ بلکه کاملاً آگاهانه، مدبرانه و بیان حقیقتی آشکار بوده است که بیان می‌کند حتی اسلام ماندگاری‌اش مدیون و مرهون اباعبدالله الحسین است.

حتی مهاتما گاندی رهبر بزرگ هندوستان که نه شیعه بود نه مسلمان می‌گوید: من زندگی امام حسین (ع)، آن شهید بزرگ اسلام را به‌دقت خوانده‌ام و توجّه کافی به صفحات کربلا کرده‌ام. بر من روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز شود، باید از امام حسین (ع) پیروی کند.

آری نه‌تنها ایران حسین بلکه هر کشوری با حسین باشد تا ابد پیروز است این یک جمله احساسی یا برآمده از جو حماسی روزهای اخیر نیست؛ بلکه یک حقیقت، یک اصل و ضمیر روشن برای حال و آیندگان است.

در تاریخ ملت ایران، محرم و عاشورا تنها یک رویداد صرفاً مذهبی یا حتی تراژدی تاریخی نیست؛ بلکه سرچشمه معنوی، هویتی و راهبردی است که هر نسل و هر نهضتی برای یافتن معنا، قدرت، سیاست‌ورزی و مقاومت، به آن رجعت می‌کند.

جرقه‌های مبارزه و قیام علیه طاغوت و رژیم شاهنشاهی در مجالس روضه اباعبدالله الحسین اتفاق افتاد و بعد از پیروزی، در جنگ تحمیلی هم جوانان ایرانی با تاسی از مکتب عاشورا بافرهنگ شهادت‌طلبی مال و جانشان را برای پیروزی اسلام نثار و ایثار کردند و شکوهمندانه در برابر کشورهای متخاصم پیروز شدند.

بعد از جنگ هم با تحریم‌های فلج‌کننده و بی‌سابقه و همین‌طور فتنه‌های بزرگ و پی‌درپی ملت ایران بابصیرت حسینی ایستادگی کردند و فتنه‌ها را یکی‌یکی از بین بردند و در عین حال برای قدرتمند شدن  شبانه‌روزی با اتکا به خداوند متعال و دانش و همت جوانان خود تلاش کردند.

امروز دیدیم که فارغ از تلاش‌های بی‌وقفه رسانه‌های آمریکایی علیه ایران که اقناع کند ایران تهدیدی برای بشریت است، جهان و مردم آزادی‌خواه ایران را برای موشک‌باران رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی ایستاده تشویق کردند.

رهبر حزب راست‌گرای هند اخیراً بیان کرده است که باید تحقیق کرد تا راز شجاعت ایرانیان را بفهمیم. آقای خامنه‌ای چنین شجاعت باورنکردنی از خود نشان داد و به مقابله با نتانیاهو و ترامپ پرداخت و به هر دو حمله کرد. اولین‌بار کشوری هست که به آمریکا جواب حمله با حمله داد.

دشمن بارها کوشید با تهدید و امتیازدهی، اراده ایرانی را متزلزل کند، اما آموزه عاشورا راه مماشات و عقب‌نشینی را برای این ملت بست.

امروز که دشمن زخم‌خورده و سرخورده در برابر این ایمان ایستاده، صدای امام حسین (ع) بار دیگر در فضای ایران طنین‌انداز است.

ملت ایران، میراث‌دار این آموزه، مرز میان ترسو بودن و آزادگی را، بار دیگر معیّن کردند و در این فصل نوین مقاومت، عاشورا را از تقویم خون به تقویم عقلانیت و هویت جاری ساخت، ملت ایران دست خدا را از آستین همدلی بیرون آورد و نشان داد عاشورا یک واقعه تاریخی نیست؛ یک سبک زندگی، یک عقلانیت راهبردی، یک مهندسی هویت و یک رمز اقتدار است.

آری همه آزادی‌خواهان جهان به تحسین شجاعت و دلاورمردی‌های ایرانیان معترف‌اند و این راز شجاعت مسطور نیست که نیاز به تحقیق داشته باشد این شجاعت برخاسته از مکتب عاشوراست آری ما ملت امام حسینیم ما ملت شهادتیم و مثل رهبرمان زیر بیرق ابوالفضل‌العباسیم.

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!