حالت تاریک
  • جمعه, 1404/01/29 شمسی | 2025/04/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
اقامت اتباع خارجی در خراسان‌شمالی ممنوع است
مدیرکل امنیتی استانداری خراسان شمالی:

اقامت اتباع خارجی در خراسان‌شمالی ممنوع است

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان شمالی ظهر امروز در کارگروه فرعی اتباع خارجی گفت: در خراسان شمالی متناسب با سیاست نظام و دولت، موضوع اشتغال و اقامت اتباع خارجی افغانستانی و عراقی ممنوع است.

به گزارش «عصر اترک» به نقل از روابط‌عمومی استانداری خراسان شمالی، محمد اسماعیلی گفت: شناسایی و برخورد قانونی با اتباع غیرمجاز جزو تأکیدات وزیر کشور و دولت چهاردهم است که دستگاه‌های متولی و ضابطان به این موضوع اهتمام داشته باشند.

وی ادامه داد: در خراسان شمالی متناسب با سیاست نظام و دولت، موضوع اشتغال و اقامت اتباع خارجی افغانستانی و عراقی ممنوع است.

مدیرکل امنیتی استانداری خراسان شمالی اظهار داشت: در مواجهه با اتباع خارجی رعایت قانون الزامی است و در خصوص شرایط و ضوابط ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی نیز اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود.

این مسئول با اشاره بر زمینه‌سازی اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه توسعه گردشگری در سایه امنیت گردشگران خارجی در کمیسیون مربوطه، بر هماهنگی اعضای کمیسیون امنیت گردشگران خارجی در خصوص ایجاد شرایطی امن و پیشگیری از هرگونه چالش امنیتی و انتظامی برای گردشگری قانونمند اتباع خارجی تأکید کرد.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!