رئیس بهرهبرداری شرکت گاز خراسان شمالی خبر داد:
افزایش ۱۳ درصدی مصرف گاز در خراسانشمالی
رئیس بهرهبرداری شرکت گاز خراسانشمالی گفت: میزان مصرف گاز در استان خراسانشمالی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش مصرف داشته است.
احسان ابهری در گفتگو با خبرنگار حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» دررابطهبا آخرین وضعیت مصرف گاز خراسان شمالی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته کل مصرف استان خراسانشمالی ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز در استان مصرف شده است.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که میزان مصرف گاز در استان خراسان شمالی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ ۸۰۰ درصد افزایش مصرف داشته است.
این مسئول اضافه کرد: در حال حاضر با توجه به برودت هوا بخش زیادی از مصرف گاز استان خراسان شمالی به بخش خانگی تخصیص پیدا کرده است که در این حوزه افت فشار و قطعی را شاهد نباشیم.
مدیر بهرهبرداری شرکت گاز خراسانشمالی اضافه کرد: در حال حاضر اعمال محدودیتهای گازی صنایع در خراسان شمالی برای شرکتهای سیمان، پتروشیمی و فولاد ادامه دارد.
این مسئول ابراز داشت: همچنین در راستای پایداری فشار گاز در استان پایشها به صورت مداوم در حالت انجام است.
ابهری خاطرنشان کرد: تاکنون برای ادامه روند پایداری گاز در استان خراسان شمالی، گاز ۲۰۵ باغ و ویلا در شرایط پرمصرفی قطع شده است.
این مسئول همچنین در مورد منازل بد مصرف و پرمصرف نیز توضیح داد: طی چند مرحله بهصورت پیامکی به مصرفکنندگان اعلام شده که در صورت رعایتنکردن نسبت به قطعی اقدام میشود که در این قسمت همکاریهای لازم توسط شهروندان انجام شد.
مصاحبه از آرزو رحمانی
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!