ایمان فیروزه در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» با استناد به ماده ۴ قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان با موضوع حمایت و توانمندسازی جوانان اظهار کرد: با ایجاد مراکز تخصصی ازدواج و خانواده در راستای تحقق سیاستهای کلی جمعیت، آئیننامه ساماندهی مراکز مشاوره درچارچوب تفاهمنامه بین معاونت امور جوانان و سازمان نظام روانشناسی کشور تنظیم شد.
وی افزود: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، تعداد مراکز مشاوره استان در سال جاری با رشد چشمگیری مواجه بوده است.
معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره ورزش و جوانان خراسان شمالی با اشاره به توسعه مراکز مشاوره و رشد ۳۳۳ درصدی افتتاح این مراکز در استان گفت: ۳۹ مرکز مشاوره جدید در خراسان شمالی تاسیس و راهاندازی شده است.
وی هدف از این اقدام را ارتقای سطح خدمات مشاورهای، حمایت از خانوادهها و تسهیل دسترسی جوانان به خدمات تخصصی در راستای سیاستهای قانون جمعیتی کشور عنوان کرد.
فیروزه با اشاره به هدف افتتاح این مراکز گفت: این مراکز با هدف تقویت بنیان خانواده، کاهش آسیبهای اجتماعی و ارائه خدمات مشاورهای در حوزههای مختلف روانشناسی، ازدواج و خانواده راهاندازی شدهاند و نقش مهمی در اجرای قانون جوانی جمعیت ایفا میکنند.
معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره ورزش و جوانان خراسان شمالی در مورد تعداد مراکز مشاوره در استان توضیح داد: ۲۶ مرکز در شهرستان بجنورد، یک مرکز در شهرستان جاجرم، یک مرکز شهرستان سملقان، سه مرکز شهرستان شیروان، دو مرکز شهرستان رازو جرگلان، یک مرکز شهرستان مانه، دو مرکز شهرستان اسفراین و گرمه، دو مرکز شهرستان فاروج، دارای مجوز برای ارائه مشاوره به زوجین از طرف اداره ورزش و جوانان استان هستند.
گفتنی است، با این روند، خراسان شمالی گامی بزرگ در جهت بهبود خدمات اجتماعی و تقویت نهاد خانواده برداشته است.
انتهای خبر/د
0 نظر