حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1403/11/16 شمسی | 2025/02/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۲ پروژه آموزشی در خراسان‌شمالی
مدیرکل نوسازی استان خبر داد:

افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۲ پروژه آموزشی در خراسان‌شمالی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی گفت: به مناسبت ۴۶ سالگی بهار انقلاب ایران ۱۳ مدرسه در مسکن‌های ملی استان کلنگ‌زنی و ۹ پروژه جدید نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

امین فلاح کوشکی در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: دستاوردهای بعد از انقلاب در حوزه فضای آموزشی با پیش از انقلاب به هیچ وجه قابل‌مقایسه نیست.

 وی ادامه داد: در جشن ۴۶ سالگی انقلاب اسلامی ایران ۱۳ مدرسه در مسکن‌های اقدام ملی و مسکن مهر طی توافق با راه و شهرسازی، استانداری و سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی بیان داشت: مدارس به صورت بزرگ‌مقیاس شامل هفت مدرسه ۱۲ کلاسه و ۶ مدرسه ۶ کلاسه کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی‌شان آغاز خواهد شد.

 این مسئول با بیان اینکه این مدارس در شهرستان‌هایی که مسکن ملی دارند، شامل فاروج، شیروان، بجنورد، اسفراین، گرمه و جاجرم پیش‌بینی‌شده است، گفت: این در حالی است که در شهرهایی همچون مانه و سملقان و راز و جرگلان که در حوزه مسکن اقدام ملی تاکنون کار خاصی صورت نگرفته، مدرسه پیش‌بینی‌نشده است.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی با اشاره به اینکه ۹ پروژه دیگر که آماده بهره‌برداری هستند، در دهه فجر افتتاح می‌شوند، ادامه داد: این پروژه‌ها شامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جاجرم، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان در مانه و سملقان، روستاهای کالشور، کهنه جلگه و کارگاه شریعتی اسفراین، دو مدرسه سه کلاسه خیر ساز در روستای زوارم شیروان و خسرویه فاروج نیز آماده بهره‌برداری هستند.

 وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تأکید بسیاری بر گسترش عدالت آموزشی و فراهم‌کردن آموزش برای همه اقشار جامعه شد.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی اضافه کرد: با پیروزی انقلاب باهدف کاهش شکاف‌های آموزشی میان شهرها و روستاها، مدارس جدیدی در نقاط زیادی تأسیس شد و به آموزش در مناطق محروم توجه ویژه‌ای داشت.

 این مسئول همچنین یکی دیگر از دستاوردهای مهم انقلاب در بخش آموزش را توجه ویژه به مناطق روستایی عنوان کرد و گفت: مدارس در روستاها و مناطق دورافتاده افزایش پیدا کرد به طوری که مدارس عشایری از صفر به ۳۱۳ مورد در بعد از انقلاب رسید.

 

 مصاحبه از آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.