نماینده سابق مجلس شورای اسلامی:
فاصله گرفتن از ایران سبب سقوط اسد شد
نماینده سابق بجنورد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت بشار اسد، به وعدههای دروغین آمریکاییها دل بست، افزود: این موضوع سبب شد تا اعتماد به جبهه مقاومت کاهش یابد و دولت اسد به طور کامل بر توان جمهوری اسلامی تکیه نکند.
قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک، با اشاره به تحولات اخیر سوریه، گفت: جنگ و درگیری میان جبهه استکبار و جبهه مقاومت از گذشته وجود داشته و همچنان ادامه دارد.
وی در ادامه افزود: دشمن هیچگاه از توطئه باز نمیماند و همواره چه بهصورت آشکار و چه در رگههای پنهان و با بهرهگیری از تمامی امکانات در جنگ ترکیبی تلاش میکند.
نماینده سابق بجنورد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم تحولات سوریه نتیجه یک حرکت مستمر و طولانیمدت است.
وی تصریح کرد: در شرایطی که تمامی قدرتهای بزرگ جهان در کنار آمریکا ایستاده بودند، جمهوری اسلامی بهتنهایی به دفاع از دولت اسد پرداخت و دولت اسد بارها تأکید کرده بود که به حُکام عرب نمیتوان اعتماد کرد، اما باوجود حمایتهای ایران، حوادثی مانند بهار عربی و بیداری اسلامی رخ داد.
جعفری با بیان اینکه کشور سوریه از نظر مذهبی و قومی ترکیبی پیچیده دارد، تأکید کرد: بسیاری از جمعیت سوریه به لحاظ مذهبی با بشار اسد که علوی بود، تفاوت داشتند و این تفاوتها از سوی دشمنان بهعنوان ابزاری برای تحریک قومیتی و مذهبی مورداستفاده قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در سال ۲۰۱۱ با آغاز درگیریها در سوریه توسط داعش، شرایط بهشدت بحرانی بود و دشمنان حتی تا دروازههای دمشق پیشروی کردند، اما نتوانستند به اهداف خود برسند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نفوذ و خیانت از داخل، چه در سطح دولت سوریه و چه در میان افراد اطلاعاتی، سبب شد اطلاعات به رژیم صهیونیستی و گروههای تروریستی انتقال پیدا کند.
وی با بیان اینکه دولت بشار اسد، باوجود مقاومتهای اولیه در برابر دشمنان، به وعدههای دروغین آمریکاییها دل بست، افزود: به او وعدههایی برای بازسازی کشور داده شد که هیچگاه عملی نشدند؛ این موضوع سبب شد تا اعتماد به جبهه مقاومت کاهش یابد و دولت اسد به طور کامل بر توان جمهوری اسلامی تکیه نکند و همچنین روسیه در سالهای اخیر، به دلایل مختلف، همانند گذشته در میدان سوریه ظاهر نشود.
جعفری با بیان اینکه بیتردید، سقوط دولت بشار اسد شرایط را برای جبهه مقاومت دشوارتر کرده است، اما این به معنای پایان کار نیست، گفت: جبهه مقاومت در طول تاریخ با چالشهای بزرگتری روبهرو بوده و توانسته است مسیر خود را ادامه دهد؛ شکستهای موقت بخشی از روند مبارزه هستند، اما آینده مقاومت روشن است.
وی با بیان اینکه علویها، ۱۳ تا ۱۵ درصد از جمعیت سوریه را تشکیل میدهند و جامعهای قدرتمند هستند، عنوان کرد: بااینحال، اختلافات قومی و مذهبی در سوریه و حضور گروههای مختلف تروریستی، امکان بروز درگیریهای داخلی و سناریوی مشابه لیبی را افزایش داده است.
وی پس از تأکید به وحدت مسلمانان، برای خنثیکردن توطئههای دشمنان، گفت: تعصبات جاهلانه و قشریگری باعث شده تا امت اسلامی به مسائل فرعی مشغول شود و دشمن از این فرصتها نهایت استفاده را ببرد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما به طور قاطع معتقدیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی، باوجود سرمایهگذاریهای فراوان در منطقه، در نهایت از سیاستهای خود نتیجهای نخواهند گرفت، همانطور که در عراق و افغانستان شکست خوردند.
انتهای خبر/ی