
با شهدا،
از فرماندهان شهید سپاه بیشتر بدانیم
در نشست دانشجویی بزرگداشت فرماندهان شهید سپاه، شخصیت انقلابی و مجاهد سرداران شهید از همان جوانی مورد اشاره قرار گرفت و دانشجویان به الگو گرفتن از آن شهیدان دعوت شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، به نقل از ایسنا بامداد جمعه ۲۳ خرداد۱۴۰۴ تجاوز رژیم صهیونیستی به بخشهایی از کشور شامل مناطق غیرنظامی و نظامی، به شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان از جمله زنان و کودکان و تعدادی از فرماندهان نیروهای مسلح منجر شد، در گزارش منتشر شده در پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نقل از رحیم پور در جمع دانشجویان با اشاره به اینکه «خبرهای رسانهای، شخصیت زیبای این آدمهای کمنظیر را درست بازتاب نمیدهد» ویژگیهایی دیگر از فرماندهان شهید را میخوانیم:
شهید سلامی که بود؟
مثلا ما درخبرها شنیدیم برادر عزیز سلامی فرمانده سپاه، شهید شد، اما نمیدانیم که ایشان از جوانی به سن شماها، شهید زنده بوده. در انقلاب ۵۷ که مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و صنعت میخواند، در مبارزه بوده، بعد به محض تهاجم دشمن و آغاز جنگ، همه چیزش را رها کرده و چون یک رزمنده به سپاه پیوسته. ۸سال شب و روز از جبهه های جنوب تا کردستان جنگیده و فرماندهی کرده، مسئول عملیات قرارگاه نوح در نبردهای دریایی و آبی، خاکی بوده، و ایشان یک متفکر و از نظریه پردازان رزم بود.
بعد از جنگ هم موسس دوره عالی جنگ و فرمانده دانشکده دافوس، و مدتی فرمانده نیروی هوایی سپاه، هیئت علمی دانشگاه بود. به سه زبان، سخنرانی می کرد، حافظ کل قرآن و نهج البلاغه بوده و بعد از همه اینها فرمانده کل سپاه شده. شهید سلامی، اهل قلم بود، اخلاق انسانی و همیشه آماده شهادت، به علاوه، سخنرانی های پر محتوی و شنیدنی که میگفت "من حتی مشکلات و تهدیدها را نعمت خدا میدانم و معتقدم خداوند در همه صحنههای سخت، ما را با دشمنان سخت مواجه کرده تا قدرتمند شویم و قرآن مواجهههای نابرابر اما صادقانه را زمینه رشد ایمان میخواند." تمامی دروازههای علم و فناوری را به روی ما بستند و همین تحریم و فشارها و تهدیدها باعث شد امروز به فناوریهایی برسیم که در جهان، منحصر به ماست و نه در آمریکا نه در روسیه و نه هیچ کشور دیگری نیست.
ایشان بعد از همه این تجربیات و مطالعات، قاطع میگفت هر کشوری وارد جنگ با ایران شود قطعا شکست خواهد خورد. البته کمتر از شهادت، حق سلامیها نیست. بنده شنیده بودم ایشان جانباز شیمیایی و درگیر بیماری شدید هم بودند اما بعد مطلع شدم هیچ بیماری نداشتند و تا لحظه ترور آمریکایی، صهیونیستی، با نشاط و قدرت، درگیر برنامههای منظم، سنگین و پرکار فرماندهی بود. این تیپ آدمها هرگز خسته، افسرده و مایوس نمیشوند.
شهید رشید که بود؟
نمونه دیگر، شهید رشید است. سردار غلامعلی رشید نظریهپرداز تدوین راهبردهای ملی دفاعی کشور بود. ایشان از قبل انقلاب، صاحب سلاح و قلم بود. سال ۵۰، جوان بیست و چندسالهای بوده که بدلیل عضویت گروه چریکی ضدپهلوی، توسط ساواک دستگیر و زندانی شد. دوباره سال ۵۵ در تعقیب و گریز ساواک زندانی شده، باز دست برنداشته و تا انقلاب مخفی، و در مبارزه با شاه بوده. بعد انقلاب باشروع جنگ وارد سپاه شده و در عملیاتهای بسیار، ایشان مسئول طراحی عملیات در قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء بوده است. دکترای دانشگاه تهران و تربیت مدرس و استاد بود.
شهید حاجیزاده که بود؟
حاجی زاده عزیز ۱۸ ساله وارد جبهه شده و تا شهادت، در جبهه بود. امروز ملت ما امنیت و عزت خود را مدیون تهرانی مقدم و حاجی زاده و یارانش است. این قهرمانان ملی بلکه بین المللی معادله قوا را در جهان پس از جنگ جهانی دوم بنفع مستضعفین جهان تغییر دادند و ستونهای امنیت ملی شدند. رهبران یک انقلاب بزرگ در صنعت جنگ و تولید پیشرفته ترین موشکها که اسراییل و حامیانش را بلرزه درآورد و پهپادهایی بی نظیر که سگ زرد، ترامپ گفت پهپادهای ایرانی، بهترینند و علنا به پنتاگون دستور داد آنها را مهندسی معکوس و تقلید کنند و ناتو قبلا ادعا کرده بود روسیه به کمک این پهبادها ناتو را در اوکراین زمینگیر کرده است.
شهید باقری که بود؟
دانشجویی مثل شما، ایشان دانشحوی مهندسی مکانیک دانشگاه پلیتکنیک (دانشگاه صنعتی امیرکبیر) بود که با شروع ناامنیهای تجزیه طلبانه، و سپس جنگ تحمیلی، همه چیز را رها کرد و وارد سپاه شده و به کردستان رفته، و بعد جبهه های جنوب و فرماندهی اطلاعات عملیات لشکرها تا قرارگاهها گوناگون، از طراحان دکترین امنیتی کشوربوده، دکترای ژئوپلیتیک در دانشگاه تربیت مدرس و ... مقصود این است که بدانید اینها در سنین شما که بودند و چه کردند و امروز پرچم خونین آنها بر دوش شماهاست.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!