حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
آمریکا در اقیانوس آرام ۵ نفر را کشت
حمله واشنگتن به قایق‌ها؛

آمریکا در اقیانوس آرام ۵ نفر را کشت

ستاد «فرماندهی جنوبی» ارتش آمریکا جمعه اعلام کرد در آبهای بین‌المللی در شرق اقیانوس آرام به ۲ قایق حمله کرد و پنج نفر را کشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«عصر اترک»، به نقل از ایرنا، فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نیروی ضربت مشترک سپر جنوبی» ۱۸ دسامبر (پنجشنبه ۲۷ آذر) به دستور پیت هگست وزیر جنگ آمریکا در آب‌های بین‌المللی حملات مرگباری به ۲ قایق که از سوی سازمان‌های تروریستی بین‌المللی فعالیت می‌کردند، انجام داد.

 این فرماندهی افزود: اطلاعات تجسسی تأیید می‌کرد که این قایق‌ها در حال عبور از مسیر شناخته‌شده قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام بوده و در قاچاق مواد مخدر مشارکت داشتند.

 فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا اعلام کرد: در مجموع پنج مرد نارکو-تروریست (تروریست مواد مخدر) در جریان این اقدامات کشته شدند- سه نفر در قایق اول، ۲ نفر در قایق دوم.

 آمریکا در اقدام نظامی خود در دریای کارائیب و اقیانوس آرام که از آن با عنوان «عملیات سپر جنوبی» نام می‌برد به ۲۸ قایق حمله کرده و دستکم ۱۰۰ نفر را کشته است.

 تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس تحت‌تأثیر استقرار نظامیان ایالات متحده در کارائیب، به طور فزاینده‌ای تشدید شده است.

 نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرده که ادعای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا درباره «جنگ علیه مواد مخدر»، این کشور آمریکای جنوبی را با «بزرگ‌ترین تهدید قاره‌ای یک قرن» اخیر مواجه کرده است.

 مقام‌های کاراکاس استقرار گسترده نیروها و تجهیزات نظامی آمریکا در دریای کارائیب را زمینه‌سازی برای سرنگونی حکومت ونزوئلا می‌دانند.

 ترامپ اخیراً چندین بار اعلام کرده که به‌زودی عملیات زمینی ارتش آمریکا علیه «کارتل‌های مواد مخدر در خاک ونزوئلا» آغاز می‌شود.

 وی پنجشنبه گفت: لزومی ندارد به کنگره راجع به حمله به ونزوئلا بگویم؛ زیرا که پیش‌ازاین تأیید شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!