حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/22 شمسی | 2025/03/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
ماه مبارک رمضان کیمیاست
امام جمعه درق:

ماه مبارک رمضان کیمیاست

امام جمعه درق گفت: ماه مبارک رمضان مثل کیمیا با ارزش است و اگر به چیزی بخورد عیار آن را بالا می‌برد.

حجت الاسلام یحیی حسام در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، اظهار کرد: زمانی که انسان می‌خواهد وارد حرم امام رضا (ع) شود در ابتدا وارد صحن حرم می‌شود، وارد صحن که می‌شود حال و هوای زیارت دارد، یعنی بازار و اطراف حرم را فراموش کرده و حال و هوای زیارت به انسان دست می‌دهد.

وی افزود: وقتی زائر وارد رواق‌های ضریح می‌شود، مشتاق زیارت می‌شود، و سعی می‌کند زودتر خود را به کنار ضریح برساند و زمانی که به ضریح می‌رسد به مقصود خود می‌رسد و با امام خود صحبت می‌کند و البته که امام هم بی‌پاسخ نمی‌گذارد.  

امام جمعه درق گفت: ماه مبارک رمضان هم همین است، ماه رجب وقتی می‌آید گویا انسان وارد صحن می‌شود، حال و هوای زیارت کم کم سراغ آدم می‌آید، وارد ماه شعبان که می‌شود، گویا وارد رواق‌های اطراف حرم شده است،حال و هوای خاصی می‌گیرد، لحظه شماری برای رسیدن به حرم می‌کند. 

وی افزود: و وقتی از لحظات پایانی رواق گذشت و وارد صحن حرم شدیم، در همین لحظه انسان یاد کسانی می‌افتد که هرگز به ذهنش هم نمی‌آیند، همان لحظه، زمان استجابت دعا است.  

حجت الاسلام حسام گفت: ماه مبارک رمضان کیمیا است، کیمیا وقتی به فلز می‌زنند، طلا می‌شود که عیار آن بالا می‌رود و با ارزش می‌شود، ماه رمضان هم همینطور است، به هرچیزی بخورد ارزش آن چیز را بالا می‌برد، خواب که عادی‌ترین کار انسان است در این ماه می‌شود،«عبادت».  

وی افزود: ماه رمضان اولش رحمت، وسط آن مغفرت و آخر آن اجابت است، و روزه‌دار در آخر ماه مبارک رمضان همچون فرزندی است که از مادر متولد شده است.  

امام جمعه درق گفت: مغفرت که همان شب اول نصیب آدم می‌شود، انسان همان شب اول بخشیده می‌شود و شب‌های دیگر یعنی اعتلا و پله‌ها را یکی یکی بالا رفتن، درجاتی که در سعادتمندی خداوند نصیب بنده ها می‌کند.  

حجت الاسلام حسام در پایان تصریح کرد: انسان مثل ماشینی است که نو خریده می‌شود و بعد یک مدت نیاز به آب‌بندی و آچارکشی دارد که باید به نمایندگی مراجعه شود، ماه رمضان حکم نمایندگی را دارد که به تنظیمات کارخانه برگردد.  

 

انتهای خبر /فیروزه

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!