حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/22 شمسی | 2025/03/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
شهدا بهترین الگو برای جامعه هستند
یادداشت؛

شهدا بهترین الگو برای جامعه هستند

شهدا بهترین الگو برای جامعه هستند که همیشه باید حضور و تجلی آن‌ها در زندگی ما حس شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی، «عصراترک» محمدهادی حیدریان، پژوهشگر و مدرس دانشگاه در یادداشتی نوشت: عزت و سربلندی ما از برکت خون شهدا است و ما باید با عمل به وصیت شهدای گرانقدر، با تمام توان در مسیر آنان حرکت کنیم.

۲۲ اسفند که در تقویم به نام «شهید» مزین شده، روز پاسداشت از انسان‌های وارسته‌ای است که برای دفاع از دین، انقلاب و کرامت انسانی از جان خود گذشتند و شهید شدند. 

شهید یعنی شاهد، گواه، ناظر، همیشه جاوید و کسی که زنجیرهای اسارت روح خود را پاره کرد و آزاد شد.

گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان وارسته و آشنایی نسل جدید با ایثارگری‌های رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس از ضروریات امروز جامعه است. یاد شهیدان، یادبود ارزش‌های انسانی است و گرامیداشت آنان، تجلیل از برترین خصال بشری است.

شهیدان؛ مفهوم والا و انسانی ایثار و از خودگذشتگی را برای جامعه به ارمغان می‌آورند و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنان و کار بزرگی که کرده‌اند روحیه جوانان را شاداب و انقلابی نگه می‌دارد.

خداوند در قرآن کریم در سوره آل عمران در آیات ۱۶۹ تا ۱۷۱ پیرامون رزق و روزی شهیدان می‌فرماید: «و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون، فرحین بما آتاهم من فضله و یستبشرون بالذین…»

در این آیات خداوند بعد از اینکه می‌فرماید شهیدان را مرده مپندارید اشاره می‌کند به اینکه شهیدان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند (عند ربهم یرزقون) که در این قسمت از آیه به ارتزاق شهیدان اشاره شده است.

در مبانی دینی و روایی و کلام بزرگان پیرامون مقام و منزلت شهدا، بسیار اشاره شده و مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی می‌فرمایند: « زنده نگه داشتن یاد شهیدان، جهاد فی سبیل الله است» و این کمترین وظیفه‌ای است که ما در قبال مجاهدت‌ها و ایثارگری شهدا و خانواده شهدا بر عهده داریم.

شهدا بهترین الگو برای جامعه هستند که همیشه باید حضور و تجلی آن‌ها در زندگی ما حس شود، بنابراین همه باید ادامه دهنده راه شهدا و حافظ آرمان‌های آن‌ها به منظور حفظ و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران باشیم.

عزت و سربلندی ما از برکت خون شهدا است و ما باید با عمل به وصیت شهدای گرانقدر، از جمله احساس مسئولیت، تعهد به کار و اخلاص در عمل و پیروی از رهبری با تمام توان در مسیر آنان حرکت کنیم.

شهدا همیشه باعث ایجاد امنیت اجتماعی و سیاسی هستند و باید همه آحاد جامعه و مسئولان این موضوع را در برنامه‌های خود مد نظر قرار دهند و با عمل به وصیت شهدای گرانقدر،با تمام توان در مسیر آنان حرکت کنیم.

 

انتهای خبر/میرزائی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!