حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/22 شمسی | 2025/03/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
صرفه‌جویی مردم خراسان‌شمالی، الگویی برای سایر استان‌ها
استاندار عنوان کرد:

صرفه‌جویی مردم خراسان‌شمالی، الگویی برای سایر استان‌ها

استاندار خراسان شمالی گفت: مردم خراسان شمالی بهترین الگوی مصرف در بخش مصارف خانگی را به نمایش گذاشتند به‌نحوی‌که می‌تواند برای دیگر استان‌ها نیز الگو قرار گیرد.

به گزارش «عصر اترک» به نقل از روابط‌عمومی استانداری خراسان شمالی، بهمن نوری با اشاره به پویش دو درجه کمتر و لزوم مدیریت مصرف انرژی برای عبور از این بحران افزود: ۸۰ درصد مصرف‌کنندگان این استان به میزانی پایین‌تر از الگو، مصرف حامل‌های انرژی را داشتند که این موضوع نشان از آگاهی و همراهی مردم دارد.

وی تأکید کرد: مردم همیشه در سخت‌ترین شرایط همراه ما بوده‌اند و با پیوستن تمام اقشار جامعه در کنار مسئولان مختلف به این پویش امیدوارم مشکلات این بخش سریع‌تر حل شود.

استاندار خراسان شمالی ویژگی ممتاز خراسان شمالی را هم‌زیستی کم‌نظیر و زندگی مسالمت‌آمیز اقوام مختلف کنار یکدیگر ذکر کرد و ادامه داد: وجود این اقوام می‌تواند نقش مهمی را در توسعه استان ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: از نادرترین استان‌هایی هستیم که جمعیت روستایی آن با جمعیت شهری تقریباً برابری دارد و شاهد هستیم که اقتصاد استان بر پایه کشاورزی و دامپروری است. 

این مسئول هم چنین به مزیت‌های استان در بخش‌های گردشگری و صنعت و خدمات اشاره کرد و آن را زمینه‌ساز رشد و توسعه این خطه دانست.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!