حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/05/08 شمسی | 2025/07/30 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
اتحاد ملی؛ پاسخ قاطع به حمله تروریستی زاهدان
عصر اترک بررسی کرد؛

اتحاد ملی؛ پاسخ قاطع به حمله تروریستی زاهدان

حمله تروریستی اخیر به دادگستری زاهدان که منجر به جان‌باختن تعدادی از نیروهای امنیتی و غیرنظامیان شد، نه‌تنها نتوانست امنیت و همبستگی مردم را خدشه‌دار کند، بلکه بار دیگر اتحاد و روح همدلی ملی را به نمایش گذاشت.

 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، حوادث تروریستی همواره ضایعه‌ای بزرگ برای امنیت و آرامش جامعه به شمار می‌روند و حمله تروریستی اخیر به ساختمان دادگستری زاهدان، بار دیگر یادآوری تلخی از تهدید علیه امنیت مردم و نهادهای قضائی است. 

این اقدام ناجوانمردانه با واکنش شدید و محکومیت گسترده مردم انقلابی و هوشیار منطقه همراه بوده است که با حضور پرشور خود در صحنه، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان، پیام روشنی به تروریست‌ها ارسال کردند که مردم هرگز زیر ضرب تروریسم زانو نخواهند زد.

 مردم شریف و مسئولان محلی با ایستادگی و هوشیاری خود نشان دادند که امنیت و آرامش جامعه برای آنان خط قرمز است و هر گونه تلاش برای ایجاد ناامنی، نه‌تنها بی‌فایده است، بلکه موجب اتحاد و همبستگی بیشتر آن‌ها در دفاع از زیرساخت‌های ملی می‌شود.

 

 حمله تروریستی به دادگستری زاهدان، ماهیت شوم و ضدانسانی تروریسم

کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» در رابطه‌ با حمله تروریستی گروهک جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان گفت: بار دیگر ایادی رژیم کودک‌کش صهیونیستی با حمله‌ای بزدلانه به دادگستری زاهدان، موجب شهادت مظلومانه تعدادی از هم‌وطنان عزیز از جمله یک زن و یک کودک شدند.

 محمدهادی حیدریان ادامه داد: این حادثه تأسف‌بار، نه‌تنها نقض فاحش حقوق بشر و امنیت عمومی است، بلکه پرده از ماهیت شوم و ضدانسانی تروریسم برداشت.

وی با تأکید بر این موضوع که این حمله، همچون تکرار سناریویی آشناست، اضافه کرد: سناریویی که پشت آن طراحانی نشسته‌اند که هر شکست منطقه‌ای و هر ناکامی در برابر جبهه مقاومت، آنان را به‌سوی انتقام کور از مردم بی‌گناه سوق می‌دهد.

حیدریان خاطرنشان کرد: بدون تردید ریشه و منشأ این قبیل جنایات و رخدادهای تروریستی، استکبار جهانی و در صدر آن، آمریکای جنایت‌کار است، آمریکایی که حامی نخست جنایات غیرقابل‌وصف صهیونیست‌ها در غزه است و آمر و تدارکات‌چی جنایات متعددی در سطح دنیاست.

وی ابراز داشت: هدف قرار دادن دادگستری که مظهر عدالت و قانون در جامعه است، نشان می‌دهد طراحان این حمله، با اصل ثبات و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تضاد بوده و به دنبال ناامن‌سازی فضای اجتماعی هستند.

 هدف گروهک‌های تروریستی شکستن وحدت ملی است

 وی با اشاره به اینکه گروهک تروریستی جیش‌الظلم یک‌بار دیگر نشان داد هدفش نه عدالت و نه مردم، بلکه شکستن امنیت و وحدت اجتماعی این سرزمین است، اضافه کرد: این گروهک تروریستی که سابقه طولانی در اقدامات خرابکارانه و تروریستی در منطقه دارد بارها نشان داده که ابزاری در دست دشمنان ایران، به‌ویژه رژیم صهیونیستی است.

 این کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: حمایت‌های مالی و تسلیحاتی اسرائیل از این گروهک بر کسی پوشیده نیست و این حمله نیز در راستای سیاست‌های تفرقه‌افکنانه و ایجاد ناامنی در ایران است.

 وی اضافه کرد: درحالی‌که رسانه‌های غربی همواره با تیترهایی در حمایت از مردم ایران و دفاع از حقوق بشر سخن می‌گویند، اکنون در برابر حمله به دادگستری زاهدان، سکوتی معنادار را در پیش گرفته‌اند که این سکوت نه‌تنها نشان‌دهنده استانداردهای دوگانه آنان است، بلکه آشکار می‌سازد که مفهوم حقوق بشر برای آنان تنها یک ابزار سیاسی و نه یک ارزش انسانی است.

 حیدریان ابراز داشت: مهم‌ترین راهکار، حفظ وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان است که باید با هوشیاری، توطئه‌های دشمنان را شناسایی و خنثی کنیم و همچنین، تقویت نیروهای امنیتی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، می‌تواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد.

 این کارشناس مسائل سیاسی گفت: مردم آگاه و باایمان سیستان و بلوچستان همواره پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیرو ولایت مطلقه فقیه بوده‌اند و شهادت، نشانه ضعف نیست بلکه آغازی بر خروش دوباره عدالت خواهد بود.

 

 ملت ایران هر گونه اقدام تروریستی را محکوم می‌کنند

 مدرس حوزه علمیه الزهرا شهرستان گرمه در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» با اشاره به اینکه حمله تروریستی اخیر به ساختمان دادگستری زاهدان، چهره خشونت‌طلبانه گروهک‌های تروریستی را آشکار کرد، گفت: این اقدام جنایت‌کارانه که با محکومیت گسترده مردم و مسئولان مواجه شد، نه‌تنها نتوانست امنیت و انسجام ملی را خدشه‌دار کند، بلکه حامیان رسانه‌ای این گروهک‌ها را نیز در معرض رسوایی بیشتری قرار داد.

 زینب خلیلی اضافه کرد: حمله تروریستی به ساختمان دادگستری زاهدان در روزهای اخیر، یکی دیگر از حلقه‌های زنجیره خشونت‌هایی بود که گروهک‌های تروریستی در شرق کشور تلاش می‌کنند تا با آن، امنیت و آرامش مردم را برهم بزنند.

 وی یادآور شد: این اقدام وحشیانه که با مقاومت نیروهای امنیتی و انتظامی روبرو شد، خوشبختانه تلفات جانی کمتری داشت، اما پیامدهای سیاسی و اجتماعی آن، بار دیگر نشان داد که تروریست‌ها و حامیانشان نه‌تنها در میان مردم جایگاهی ندارند، بلکه هر حرکت آنها با واکنش شدید مردمی و رسانه‌ای مواجه می‌شود.

 این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر این موضوع که بلافاصله پس از این حمله، موجی از محکومیت‌ها از سوی اقشار مختلف مردم، علما، مسئولان محلی و ملی و حتی گروه‌های سیاسی منتقد آغاز شد، ابراز داشت: این اجماع گسترده نشان می‌دهد که ملت ایران، هرگونه اقدام تروریستی را محکوم می‌کند و در برابر توطئه‌های دشمنان وحدت خود را حفظ می‌کند.

 وی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان نیز که سال‌هاست قربانی توطئه‌های تروریستی و تحریکات خارجی بوده‌اند، این بار با صدایی رساتر از همیشه، حمله به نماد عدالت را رد کردند و وفاداری خود به نظام و امنیت ملی را اثبات کردند.

 

 جیش‌الظلم ابزاری در دست شبکه‌های معاند خارجی

 خلیلی مدرس حوزه علمیه الزهرا  با بیان اینکه گروهک جیش‌الظلم سال‌هاست به‌عنوان ابزاری در دست شبکه‌های معاند خارجی فعالیت می‌کند، افزود: این بار نیز با برنامه‌ریزی دقیق سرویس‌های بیگانه، اقدام به حمله به ساختمان دادگستری زاهدان کرد.

 این کارشناس گفت: این گروهک که ادعای دفاع از حقوق مردم منطقه را دارد، با این اقدام ضدبشری، بار دیگر ثابت کرد که نه‌تنها هیچ پایگاهی میان مردم ندارد، بلکه تنها به دنبال ایجاد ناامنی و بحران است، زیرا تحلیلگران معتقدند که این حمله در راستای پروژه‌های آشوب‌افروزانه دشمن برای تضعیف امنیت در مناطق مرزی ایران طراحی شده است.

 وی همچنین خاطرنشان کرد: در کنار محکومیت اقدام تروریستی، آنچه در این ماجرا جلب‌توجه کرد، واکنش رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی وابسته به گروهک‌های معاند بود، زیرا برخی از این رسانه‌ها که پیش‌ازاین سعی در توجیه خشونت‌های جیش‌العدل داشتند، این بار با سکوت یا توجیه‌های مضحک سعی کردند تا از محکومیت جهانی این گروهک جلوگیری کنند.

 این کارشناس مسائل سیاسی گفت: این در حالی است که سرعت و شدت واکنش‌های داخلی و بین‌المللی باعث شد تا حتی برخی از حامیان سنتی این گروهک نیز نتوانند از این اقدام دفاع کنند و در رسوایی کامل قرار بگیرند.

 خلیلی با تأکید بر این موضوع که نکته کلیدی در مواجهه با چنین حملاتی، تقویت گفتمان عدالت‌خواهی و قانون‌مداری است، بیان داشت: مردم زاهدان و استان سیستان و بلوچستان بارها نشان داده‌اند که راه پیشرفت و حل مشکلات، نه خشونت و ترور، بلکه گفتگو و پیگیری حقوق از مجاری قانونی است، دستگاه‌های قضائی و امنیتی کشور نیز با برخورد قاطع با عوامل و آمران این حمله، نشان داده‌اند که امنیت مردم خط قرمز آن‌هاست.

 

 هدف گروهک‌های تروریستی ناامنی و تفرقه است

 یک فعال سیاسی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: در روزگاری که واژه عدالت باید نماد روشنی، انسانیت و همبستگی باشد، گروهکی با نام «جیش‌العدل» تلاش کرده است با سوءاستفاده از این مفهوم مقدس، چهره‌ای فریبنده از خود به نمایش بگذارد.

زهرا پرنیان ادامه داد: گروهک جیش‌الظلم، با ادعای دفاع از حقوق اهل‌سنت در سیستان و بلوچستان، در واقع ابزاری در دست سرویس‌های بیگانه برای ایجاد ناامنی، تفرقه قومی و مذهبی و ضربه به وحدت ملی ایران است.

 وی یادآور شد: اقدامات تروریستی این گروه، از جمله حملات به نیروهای مرزبانی و شهروندان بی‌گناه، نشان می‌دهد که هدف آن نه عدالت، بلکه آشوب و خشونت است.

 این فعال سیاسی بیان داشت: گروهک جیش‌الظلم با بهره‌گیری از فضای مجازی و رسانه‌های وابسته به دشمنان ایران، تلاش می‌کند خود را مدافع مظلومان جلوه دهد، اما تصاویر کودکان قربانی، خانواده‌های داغدار و امنیت ازدست‌رفته مردم منطقه، گواهی بر دروغ بودن این ادعاها است.

 پرنیان با اشاره به اینکه مردم سیستان و بلوچستان، با آگاهی و بصیرت، همواره نشان داده‌اند که از خشونت و افراط‌گرایی بیزارند، ادامه داد: همکاری آنان با نیروهای امنیتی در شناسایی و مقابله با عناصر تروریستی، نمونه‌ای از همبستگی ملی در برابر تهدیدات داخلی و خارجی است.

 

 تأمین منابع مالی و تسلیحاتی جیش‌العدل از سوی دشمن

 وی گفت: در روزگاری که ملت ایران با همدلی و تلاش جمعی در مسیر پیشرفت گام برمی‌دارند، گروهکی چون جیش‌الظلم با ادعای دفاع از حقوق، در عمل جز خون‌ریزی، تفرقه‌افکنی و خدمت به دشمنان این مرز و بوم چیزی به همراه نداشته است.

 پرنیان ابراز داشت: حقیقت این است که منابع مالی و تسلیحاتی این گروهک از سوی سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه تأمین می‌شود و عملیات آنان اغلب باهدف ایجاد ناامنی در مناطق مرزی و تخریب چهره ایران در رسانه‌های خارجی طراحی می‌شود.

 این کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: این در حالی است که مردم ایران، به‌ویژه در مناطق مرزی، با آگاهی، همبستگی و وفاداری به وطن، بارها نشان داده‌اند که فریب شعارهای دروغین این گروهک را نمی‌خورند و جوانان بلوچ، کرد، عرب و ترک، همگی در کنار هم در مسیر سازندگی و دفاع از امنیت کشور ایستاده‌اند.

 

 همبستگی عمومی در برابر حمله تروریستی زاهدان

 در ادامه مسئول بسیج جامعه زنان شهرستان جاجرم در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» گفت: حمله تروریستی به دادگستری زاهدان در روزهای اخیر، نشان از تهدیدات جدی امنیتی در داخل مرزهای کشور و خطراتی دارد که برخی گروه‌های تروریستی، همچون گروهک جیش‌الظلم، برای امنیت مردم ایجاد می‌کنند.

 ملیحه عباسی اضافه کرد: این حادثه که باعث جان‌باختن تعدادی از نیروهای امنیتی و غیرنظامیان شد، بر اساس شواهد، توسط گروه‌های مسلح که در مناطق مرزی فعال هستند، صورت‌گرفته است.

 وی یادآور شد: اقداماتی از این دست نه‌تنها تهدیدی علیه امنیت و آرامش عمومی است، بلکه زخم‌های عمیقی بر روح و روان جامعه وارد می‌کند.

 این مسئول خاطرنشان کرد: واکنش مردم و مسئولان به این حمله تروریستی، محکومیت قاطع و همبستگی با قربانیان و خانواده‌های آنان را نشان می‌دهد، همچنین از طرف دیگر، حامیان رسانه‌ای گروهک جیش‌الظلم که در برخی از رسانه‌ها و فضاهای مجازی اقدام به تحریف واقعیت و حمایت از چنین گروه‌هایی می‌کنند، باید در معرض افشا و رسواسازی قرار گیرند.

 

 هوشیاری در برابر رسانه‌های دشمن، راه مقابله با تروریسم است

 عباسی گفت: این افراد با ترویج روایت‌های نادرست، ضمن تحریف حقایق، به تشویش افکار عمومی و ایجاد شکاف در جامعه کمک می‌کنند.

 وی بیان داشت: این در حالی است که باید به هوشیاری و دقت در برخورد با این رسانه‌ها و جریانات دامن زد و نباید اجازه داد که در فضای مجازی و رسانه‌ای، چهره‌های فریبکار و حامیان تروریست‌ها به ایجاد دوگانگی در میان مردم بپردازند. این مسئول یادآور شد: مسلماً در چنین مواقعی، ضروری است که با یک اتحاد ملی و پشتوانه قوی از سیاست‌های امنیتی و اجتماعی، گروه‌های تروریستی و حامیان آنها را به‌طورجدی تحت پیگرد قانونی قرار داده و پاسخگوی اعمال خود باشند.

 در نهایت، این اقدام‌ها باید نشان‌دهنده اراده قوی جمهوری اسلامی ایران در حفظ امنیت ملی و مقابله با هر نوع تهدید داخلی و خارجی باشد. این حملات نه‌تنها تهدید علیه نظم و امنیت کشور، بلکه تلاشی برای ضربه به انسجام اجتماعی و همبستگی ملی است که می‌بایست با قاطعیت و هماهنگی برطرف گردد.

 

 نتیجه‌گیری: حمله تروریستی به دادگستری زاهدان، اگرچه رویدادی تلخ و دردناک بود، اما بار دیگر وحدت ملی و انسجام مردم در برابر تروریسم را به نمایش گذاشت. این اقدام نه‌تنها نتوانست تفرقه ایجاد کند، بلکه حامیان رسانه‌ای تروریست‌ها را نیز در بن‌بست سیاسی و اخلاقی قرار داد، اکنون وظیفه همه نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای است که با افشای چهره واقعی تروریست‌ها و حامیانشان، مانع از تکرار چنین فجایعی شوند.

 نکته قابل‌توجه این است که تروریسم هرگز نمی‌تواند در برابر اراده ملتی که خواهان امنیت و عدالت است، پیروز شوند و حمله به زاهدان نیز مانند دیگر توطئه‌های دشمنان، تنها به رسوایی بیشتر آن‌ها و وحدت بیشتر مردم ایران منجر شد.

 

 تهیه و تنظیم گزارش: آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!