حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/23 شمسی | 2025/03/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
رقابت ۷ اثر نمایشی در جشنواره خراسان‌شمالی
دبیر نوزدهمین جشنواره تئاتر استان خبر داد:

رقابت ۷ اثر نمایشی در جشنواره خراسان‌شمالی

دبیر نوزدهمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی گفت: هفت اثر نمایشی در بخش صحنه‌ای و خیابانی در نوزدهمین جشنواره تئاتر استان رقابت می‌کنند.

 به گزارش «عصر اترک» به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی، امین فرحی گفت: نمایش‌های خیابانی و صحنه‌ای «شط عشق و رنج» به کارگردانی جواد رمضانی و «انشای دهه نودی» به کارگردانی فرزانه فاطمی دیروز در دو سانس اجرا شد.

 وی افزود: استقبال هنردوستان از اجرای تئاتر در نخستین روز بسیار بالا بود و این نشان می‌دهد تئاتر محبوبیت خوبی بین هنرمندان دارد و جایگاه مطلوبی پیدا کرده است.

 دبیر نوزدهمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی اضافه کرد: همچنین اثر نمایشی «به چشم‌هایم باختیم، دارت، عروس پلنگ، یکی از ما چند نفر و بازی عصر امروز» در سانس‌های مختلف در پلاتوی شمس و محوطه گلشن و با حضور داوران اجرا خواهد شد.

این مسئول بیان داشت: برگزاری کارگاه تئاتر از دیگر برنامه‌های این رویداد هنری است.

وی خاطرنشان کرد: نوزدهمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی با رقابت ۱۲ نمایش صحنه‌ای و خیابانی و به دبیری امین فرحی عصر امروز با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان می‌دهد.

این مسئول ابراز داشت: ۴۰ گروه نمایشی با ۴۰۰ هنرمند استان در این عرصه مشغول فعالیت هستند.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!