
مسئول بسیج اساتید شهرستان جاجرم:
گسترش تفکر انقلابی، نتیجه مکتب شهید مطهری است
مسئول بسیج اساتید شهرستان جاجرم گفت: در حال حاضر شاهد گسترش تفکر انقلابی، عاشورایی و اسلامی در مناطق مختلف جهان اسلام هستیم و این همان نتیجه ترویج تفکر شهید مطهری است.
محمدهادی حیدریان در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «عصر اترک» از جاجرم، گفت: دوازدهم اردیبهشتماه، سالروز شهادت استاد فرزانه، عالم باتقوا و الگوی ایمان و استقامت، علامه مطهری را روز معلم نام نهادن که سرمشق معلمان و اساتید ایران اسلامی است.
وی افزود: دوازدهم اردیبهشت مصادف است با سالروز شهادت استوانه دین و دانش، استاد مرتضی مطهری (ره)؛ او که پاره تن امام خمینی (ره) بود و حاصل عمرش محسوب میشد؛ او که مدافع دین و شریعت بود و کمر همت بسته بود تا کیان اسلام ناب را صیانت کند؛ او که با تکیه بر تواناییهای علمی، عقیدتی و فلسفی خود از هرگونه شبهه و سؤال در حوزه دین استقبال میکرد و این امر را موجب پویایی و انتشار هرچه بیشتر اسلام میدانست.
استاد دانشگاه شهرستان جاجرم گفت: با شمشیر قلم و بیان، با منطق و استدلال، با التقاط و انحرافات شجاعانه مبارزه کرد و پندارهای غلط منحرفان را باطل ساخت و تلاشهای دینستیزان و معاندان اسلام را به یأس مبدل ساخت و با تقدیم جان، راهش را تداوم بخشید و با خون سرخش پای صفحات مبارزاتش را امضا کرد.
حیدریان در ادامه تصریح کرد: از منظر روايات اهلبيت (ع) براى مقام معلمى ارزش بسيارى قرار داده شده است؛ چرا كه او روح و جان افراد را پرورش داده، به سوى رشد و ترقى و تعالى مىبرد.
مسئول بسیج اساتید جاجرم با بیان این مطلب که شهید مطهری در یکی از بحرانیترین دورانها وارد عرصه دفاع فکری از اسلام شد گفت: زمانی که حملات گستردهای به اساس دین وارد میشد و تفکرات التقاطی در حال نفوذ بود، ایشان با قدرت علمی و اندیشهای عمیق، به تبیین صحیح مبانی اسلام پرداخت. کتابها و سخنرانیهای ایشان، پاسخهایی روشن، منطقی و همهفهم به شبهات زمانه بود.
وی مطرح کرد: شهید مطهری از جمله بزرگانی بود که با علم، بینش عمیق دینی و روحیه انقلابی در برابر تفکرات انحرافی و التقاطی ایستاد و با راهاندازی کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها، به دفاع از اسلام و انقلاب پرداخت.
حیدریان بیان داشت: شهید مطهری با همان قدرت علمی، مفاهیم عمیق را با بیانی ساده و روان برای عموم مردم، حتی نوجوانان، مطرح میکرد. امروز نیز اگر زبان نسل جوان را نشناسیم، آنها را از دست خواهیم داد. دشمنان اسلام هم بیشترین تمرکز خود را روی شبهات و ذهن نوجوانان گذاشتهاند.
وی عنوان کرد: برای نسلهای آینده ضروری است که ویژگیها، آثار، نوشتهها و کتابهای شهید مطهری مورد توجه قرار گیرد، نسل اول انقلاب عمدتاً با آثار ایشان پیوند دارند، اما نسلهای جوانتر که این معلم و شخصیت برجسته را نمیشناسند، باید با ایشان آشنا شوند.
این استاد دانشگاه و پژوهشگر ادامه داد: در دانشگاهها، به طور تخصصی در رشتههای فلسفه و کلام، درباره شهید مطهری بحث میشود، اما به طور عموم نسل جوان باید بیشتر با ایشان آشنا شود.
مسئول بسیج اساتید ابراز داشت: در حال حاضر شاهد گسترش تفکر انقلابی، عاشورایی و اسلامی در مناطق مختلف جهان اسلام هستیم و این همان نتیجه ترویج تفکر ناب شهدا، به ویژه شهید مطهری و سایر درس آموختگان مکتب این عالم مجاهد است که به عنوان یک رسالت دائمی میبایست مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: امروز ما ریزهخوار سفره انعام فكر شهید مطهری هستیم در این هیچ تردیدی نیست و فضای فكری جامعه همچنان مرهون فكر او در زمینههای گوناگون، چه در زمینههای فلسفی، چه در زمینههای اجتماعیِ دینی، و چه در زمینههای سیاسیِ دینی است.
انتهای خبر/ میرزائی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!