حالت تاریک
  • شنبه, 1404/01/30 شمسی | 2025/04/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
تکمیل ۶۷ طرح آبرسانی در خراسان‌شمالی
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی:

تکمیل ۶۷ طرح آبرسانی در خراسان‌شمالی

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی از تکمیل ۶۷ طرح آبرسانی در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصراترک به نقل از ایسنا، رضا عطایی اظهار کرد: پروژه آبرسانی به ۶۷ روستای استان پس از تکمیل، مشکلات تأمین آب در این مناطق را حل و به بهبود کیفیت زندگی مردم کمک می‌کند.

وی به تشریح وضعیت بحرانی منابع آبی در استان پرداخت و اظهار کرد: شرایط خشکسالی همچنان ادامه دارد و تأثیرات آن در تامین آب شرب و کشاورزی به وضوح دیده می‌شود.

عطایی با اشاره به مشکلاتی که ناشی از قطعی برق در چاه‌های آب شرب روستایی ایجاد شده است، افزود: قطعی برق چاه‌ها در مناطق روستایی، شرایط تأمین آب شرب را برای مردم دشوار کرده و این موضوع به مشکلات آبرسانی افزوده و نیازمند راهکارهای فوری برای رفع این بحران است.

وی ادامه داد: پروژه آبرسانی پایدار به روستای بوربور تحت پروژه بزرگ آبرسانی به ۶۷ روستا به پایان رسیده و این پروژه نقش مهمی در تأمین آب شرب پایدار برای روستاییان ایفا کرده است.

این مقام مسئول همچنین به پروژه‌های مهم آبرسانی در شهرستان بجنورد اشاره کرد و افزود: پروژه آبرسانی پلنگ دره با اعتباری بالغ بر شش هزار میلیارد ریال در دست اجراست.

وی یادآور شد: این پروژه یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین طرح‌های آبرسانی در استان به شمار می‌رود که تأثیر قابل توجهی بر بهبود وضعیت آبرسانی در این منطقه خواهد داشت. علاوه بر این، تصفیه‌خانه فاضلاب بجنورد با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از دیگر پروژه‌های شاخص این شهرستان است که در راستای ارتقای زیرساخت‌های فاضلاب شهری در حال اجراست.

 

نیاز به تصفیه‌خانه مجزا برای نهضت ملی مسکن

وی در ادامه به طرح نهضت ملی مسکن شهرک فرهنگیان نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه نیازمند احداث یک تصفیه‌خانه مجزا برای پوشش و تأمین آب شرب پایدار است.

عطایی افزود: فراهم کردن زیرساخت‌های آب و فاضلاب با توجه به توسعه این پروژه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این موضوع به عنوان اولویت در نظر گرفته می شود.

 

آینده پروژه‌های آبرسانی در خراسان‌شمالی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان ‌شمالی خاطرنشان کرد: پروژه‌های آبرسانی روستایی و شهری در صورت تأمین اعتبارات لازم می‌توانند در مدت سه سال به اتمام برسند.

وی بر لزوم حمایت‌های مالی و تخصیص منابع مناسب تأکید کرد و گفت: با توجه به بحران آبی و نیاز به زیرساخت‌های آبرسانی پایدار، ضروری است که منابع مالی برای پیشبرد این پروژه‌ها به موقع تخصیص یابد.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!