حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/05 شمسی | 2025/03/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
تنش‌های بی سابقه در تلاویو
افزایش درگیری‌ها در اراضی اشغالی؛

تنش‌های بی سابقه در تلاویو

«Aero Haber» اعلام کرد که شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی هنوز بیانیه رسمی در مورد تعلیق پروازها به اراضی اشغالی صادر نکرده‌اند، اما مقامات هواپیمایی در حال بررسی وضعیت امنیتی و تصمیم‌گیری در این زمینه هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، این پلتفرم افزود که انصارالله یمن در بیانیه اخیر خود تأکید کرد که فرودگاه بن‌گوریون تا زمانی که حملات به غزه متوقف نشود، ایمن نخواهد بود که می‌تواند پیامدهای گسترده‌تری بر ترافیک هوایی در منطقه داشته باشد.

 این پلتفرم گزارش داد که نیروهای انصارالله با صدور هشداری به خطوط هوایی بین‌المللی از جمله لوفت‌هانزا، ترکیش ایرلاینز، ایرفرانس، بریتیش ایرویز و ایزی جت، از آنها خواستند که پروازهای خود به اسرائیل را متوقف کنند. در بیانیه انصارالله آمده است: برای امنیت همه، به اسرائیل سفر نکنید.

 این پلتفرم توضیح داد که خطوط هوایی و سازمان‌های بین‌المللی با انتخاب‌های دشواری روبه‌رو هستند، زیرا ناظران انتظار دارند که ادامه تهدیدات منجر به بازنگری در مسیرهای پروازی به اسرائیل شود، در میان احتمال تعلیق برخی پروازها یا اعمال محدودیت‌های جدید برای هوانوردی غیرنظامی در منطقه که ممکن است تأثیرات عمده‌ای بر شبکه پروازی جهانی داشته باشد و نیازمند تصمیم‌گیری فوری و دقیق باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!