برگی از زندگی شهید مرتضی شاکر گلیانی

شهید مرتضی شاکر گلیانی فرزند یحیی در سال ۱۳۵۳در بجنورد به دنیا آمد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصراترک، شهید مرتضی شاکر گلیانی تحصیلاتش را تا اتمام مقطع دبیرستان و اخذ دیپلم در همین شهر گذراند. پس از آن به خدمت مقدس سربازی رفته و به شهادت رسید.
شهید گلیانی از همان سنین کودکی به همراه پدرش به مسجد میرفت. در سن ۵ سالگی جهت آموزش قرآن به کلاس قرآن میرفت از بچه مسجدیهای پرپا قرص بود و در مسجد مکبری میکرد.
در دوران تحصیل دانش آموزی درس خوان و با انظباط بود. قرآن خواندن را دوست داشت. به ائمه اطهار ارادت خاصی داشت خصوصا در کارهایش به حضرت علی(ع) توسل میجست.
در مراسمهای ویژه مذهبی از جمله نماز جمعه و ادعیه در مساجد شرکت میکرد. در دبیرستان جزو اعضای انجمن اسلامی و بسیج دانش آموزی بود. به پدر و مادرش نهایت احترام را میگذاشت.
با رسیدن به سن سربازی جهت خدمت و انجام وظیفه خود را معرفی کرد و در نیروی انتظامی به عنوان نیروی یگان ویژه به مبارزه با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر میپرداخت.
هر چند که حدود ۱۰ سال از پایان جنگ تحمیلی میگذشت و دیگر ظاهرا دشمن به کشور حمله نمیکرد اما دشمن بس خطرناکتر دست از سر کشور عزیز اسلامی خصوصاً جوانان ایران بر نمیداشت و آنهم مواد مخدرو سوداگران این ماده خانمان برانداز میباشد.
در شانزدهمین روز از سال ۷۷ در ارتفاعات نیشابور توسط اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر پاکش پس از تشیع در گلزار شهدای بجنورد به خاک سپرده شد.
انتهای خبر/گ
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!