حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/23 شمسی | 2025/03/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
اعتکاف فرصتی برای انتخاب همنشین خوب است
امام جمعه درق:

اعتکاف فرصتی برای انتخاب همنشین خوب است

امام جمعه درق گفت: اعتکاف بهترین فرصت برای انتخاب همنشینان خوب برای رفتن به ضیافت الهی است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصراترک، حجت الاسلام یحیی حسام در خطبه‌های امروز نماز جمعه درق اظهار کرد: کسی که دینش را از مردم بگیرد، مردم او را به گمراهی و تباهی می‌کشانند اما کسی که دینش را از سنت و نبی مکرم اسلام بگیرد یقینا سعادتمند خواهد شد. حتی اگر کوه‌ها به لرزه در بیایند او استقامت خواهد داشت. 

وی افزود: هر کس امروز دست در دست ولایت گذاشت سعادتمند شد و هر کس فاصله گرفت به زمین خورد و به نابودی کشیده شد.

یحیی حسام تاکید کرد: راه حل این نجات این است که همراه و همنشین خوب برای سعادتمندی انتخاب کنیم. 

امام جمعه درق گفت: اعتکاف بهترین فرصت برای انتخاب همنشینان خوب برای رفتن به ضیافت الهی است، لذا ضمن تقدیر و تشکر از همه ارکان و عوامل اجرایی در سال‌های گذشته، امسال با شور و شعور بیشتر برنامه اعتکاف را رقم خواهیم زد.

وی افزود: خواهران و برادران فرصت اعتکاف را مورد عنایت قرار دهند، چرا که اعتکاف همچون مناسک حج در سه شبانه روز انجام خواهد شد و اگر انسان به واقع معتکف شود و به واقع معتکف بماند همچون حاجی است که از حج برمی‌گردد و مثل فرزندی که از مادر متولد می‌شود گناهانش بخشیده می‌شود و عنایات ویژه خدا بر او نازل خواهد شد.  

انتهای خبر/فیروزه 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!