حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/13 شمسی | 2025/05/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
ارائه ۴۳ هزار خدمت روان‌شناختی در خراسان‌شمالی
مدیرگروه سلامت روان علوم پزشکی خراسان‌شمالی خبر داد:

ارائه ۴۳ هزار خدمت روان‌شناختی در خراسان‌شمالی

مدیرگروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ارائه ۴۳ هزار خدمت روانشناختی و آموزش‌های گسترده در حوزه سلامت روان در استان خراسان‌شمالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان‌شمالی، مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ارائه گسترده خدمات تخصصی روان‌شناسی در یک سال گذشته خبر داد.

وی ادامه داد: در این مدت ۱۰ هزار و ۸۵۸ نفر از ۴۳ هزار و ۵۲۲ خدمت روانشناختی بهره‌مند شده‌اند که این آمار بیانگر رویکرد علمی و گسترده دانشگاه در پاسخ به نیازهای روانی و اجتماعی مردم استان است.

سیده ریحانه رضوانی با بیان اینکه در راستای ارتقای سلامت روان جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی، دوره های آموزشی مستمر و هدفمند نیز برگزار شده است، افزود: ۲۲ هزار و ۲۱۹ نفر در همین راستا از آموزش‌های مهارت‌های فرزندپروری و ۳۲ هزار و ۵۱۲ نفر نیز آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه این آمار، نشانگر نگاه جامع‌نگر دانشگاه به مقوله سلامت روان در ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی است، بیان کرد: در حال حاضر ۶۰ روان‌شناس توانمند و آموزش‌دیده در مراکز خدمات جامع سلامت استان مشغول به ارائه خدمات به مردم هستند. 

رضوانی با بیان اینکه آموزش‌ها خودمراقبتی و توانمندسازی افراد جامعه در تامین سلامت روان یکی از اهداف و برنامه های دانشگاه است، ادامه داد: در همین خصوص نیز ۱۲ هزار و ۹۴ آموزش خودمراقبتی در سلامت روان به سفیران سلامت ارائه شده است.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!