حالت تاریک
  • جمعه, 1403/10/28 شمسی | 2025/01/17 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
احداث ۱۸۶ دستگاه ابنیه و پل در خراسان‌شمالی
مدیرکل راهداری خراسان شمالی خبر داد:

احداث ۱۸۶ دستگاه ابنیه و پل در خراسان‌شمالی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: ۱۸۶ دستگاه ابنیه فنی و پل از ابتدای سال تاکنون در محورهای خراسان شمالی احداث شد.

به گزارش «عصر اترک» به نقل از روابط‌عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی، محمد مشتری گفت: از ۱۸۶ دستگاه ابنیه فنی و پل احداث شده در سال جاری، دو دستگاه پل خاص در محورهای زو تفتازان و قلعه حسن شهرستان شیروان و مابقی آن‌ها شامل آب‌نما، پل‌های لوله‌ای و پل‌های یک‌متری، دو متری، سه‌متری و چهارمتری بوده است.


وی افزود: پل خاص در محور روستایی رزمغان شهرستان شیروان، ابتدای محور روستایی یموق شهرستان مانه و محور روستایی قزلحصار شهرستان گرمه در حال اجراست و امیدواریم این پروژه‌ها را تا پایان امسال به بهره‌برداری برسانیم.


این مسئول با اشاره به ۶ هزار و ۹۰۵ دستگاه ابنیه فنی در محورهای اصلی، روستایی و فرعی استان اظهار کرد: پل یکی از زیرساخت‌های بسیار مهم در صنعت و حمل و نقل جاده‌ای است و در زمان بارش با هدایت سیلاب‌های فصلی از انسداد راه‌ها جلوگیری می‌کند.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از