جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۶/۲/۲۰۲۳ | اذان صبح:۰۴:۴۴:۳۷ - اذان ظهر:۱۱:۲۴:۲۲ - اذان مغرب:۱۶:۵۵:۵۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اجتماعی | کد خبر: ۲۸۶۶۰۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۱/۰۳ - ساعت ۱۱:۱

سفر نوروزی عتبات به پایان رسید/ آغاز اعزام‌های رمضانیه به کربلا

سفر نوروزی عتبات به پایان رسید و از امروز سفر عتبات رمضانیه آغاز شد و این سفرها تا پایان ضیافت الهی ادامه دارد.

به گزارش عصراترک به نقل از خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، سفرهای نوروزی عتبات که از ۲۳ اسفند آغاز شته بود، از روز گذشته به پایان رسید و در این مدت بیش از ۱۷ هزار نفر به زیارت ارباب مشرف شدند.

با اتمام اعزام زائران نوروزی عتبات، سفر رمضانیه به کربلا آغاز شد و متقاضیان این سفرها می‌توانند در کاروان‌های زیر نظر سازمان حج و زیارت اقدام به ثبت‌نام کرده و به این سفر معنوی مشرف شوند.

سفر رمضانیه عتبات از امروز سوم فروردین آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد. با توجه به اینکه نوروز امسال مصادف با ماه رمضان شده است، ظرفیت‌های مناسبی برای این ایام تدارک دیده شده است تا زائران ضیافت الهی بتوانند در کربلا نیز حضور داشته باشند. در حالی که در سال‌های گذشته نیمه اول ماه رمضان، اعزام به عتبات صورت نمی‌گرفت و نیمه دوم فروردین سفرها از سرگرفته می‌شد.

به گزارش فارس، سفرهای زیارتی به عتبات در نیمه اول ماه رمضان با استقبال مناسبی همراه شده و بسیاری از ایرانیان در این ایام قصد سفر به کربلا را کرده‌اند.

پایان پیام/‌

شما می توانید این 
خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

05832427651 الی 2

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر