حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/11/15 شمسی | 2025/02/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
۱۱۴ واحد مسکن در شیروان بهره‌برداری می‌شود
رئیس اداره راه و شهرسازی شیروان:

۱۱۴ واحد مسکن در شیروان بهره‌برداری می‌شود

رئیس اداره راه و شهرسازی شیروان از بهره برداری ۱۱۴ واحد مسکن مهر و نهضت ملی مسکن همزمان با دهه مبارک فجر در شیروان خبر داد.

جواد سابقی‌فضلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، گفت: ۱۱۴ واحد مسکن مهر و نهضت ملی مسکن با اعتباری بالغ بر ۳۹ میلیارد تومان به مرحله بهره‌برداری رسیده است که همزمان با دهه فجر در شهر شیروان افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: از ۳۹ میلیارد تومان، ۱۰ میلیارد آن از محل صندوق کمک‌های ملی است و از ۱۱۴ واحد مسکونی ۹۶ واحد مربوط به مسکن مهر و ۱۸ واحد نهضت ملی مسکن است.

سابقی‌فضلی گفت: با بهره بردرای از این واحدها پرونده مسکن مهر در شهر شیروان بسته خواهد شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی شیروان در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر ۱۱۴ واحد مسکونی که تحویل داده خواهد شد، پروژه آماده سازی اراضی مسکن مهر را که بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده را در دهه مبارک فجر آماده بهره برداری داریم.

انتهای خبر/ حق‌بین

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.