به گزارش «عصر اترک»، سردار حسین اکبری، پیش از ظهر امروز در اختتامیه سراسری رزمایش بسیج عشایری در مرکز خراسان شمالی گفت: حضرت آقا سه رکن را برای بسیج عنوان کردند که اگر قرار است جایی علم بسیج برافراشته شود باید سه ویژگی اخلاص و بصیرت، مردمی و جهادی بودن را داشته باشند.
وی بیریا، خالصبودن و صداقت را از ویژگیهای بارز عشایر برشمرد و گفت: بسیج تشکیلات مردمی است که از مردم برای مردم و رفع مشکلات مردم تشکیل شده و در انتها لازمه کار بسیج کار برای خدا و کار جهادی است که در زندگی عشایری شایان است.
جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی با بیان اینکه در خراسان شمالی آمار عشایر به نسبت جمعیت استان بالا است، گفت: بر این اساس وضعیت عشایر با تمام مشکلاتی که دارند مطلوب است، بنابراین اگر همه به دنبال این باشند که دستگاهها مشکلات را رفع کنند، ناممکن خواهد بود.
اکبری با بیان اینکه مردم عشایر با جسارت، شجاع و از همت بالایی برخوردار هستند، افزود: بنابراین توقع ما از فرمانده پایگاهها بهویژه در قشر عشایری این است که بعد از احصا مشکلات در انتظار رفع آن از سمت دستگاهها نباشند، بلکه جهادی و بسیجیوار وارد میدان عمل شوند و برخی از مسائل که توسط خودشان قابلرفع است، را نسبت به مرتفع کردن آنها اقدام داشته باشند.
این مسئول به پرداخت تسهیلات به عشایر برای خرید دام در استان اشاره کرد و گفت: باتوجهبه اینکه وامهای تبصره دو باید از محل گردش منابع مالی در استان پرداخت شود و در استان این وضعیت مطلوب نیست، بنابراین عشایری که تمایل دارند این اقدام را انجام دهند، به دنبال دریافت تسهیلات و انحراف آن نباشد، زیرا بررسیها قبل از پرداخت و بعد از آن انجام میشود که زیرسازیها موجود باشد.
وی بیان داشت: همچنین به افرادی که تمایل به راهاندازی دامداری صنعتی داشته باشند و چندین دامدار را بیمه کنند تا سقف ۴ میلیارد تومان هم تسهیلات پرداخت میشود.
اکبری اضافه کرد: افرادی که تمایل به دریافت تسهیلات دارند برای پیگیری دریافت تسهیلات به بسیج عشایری شهرستانها مراجعه داشته باشند.
جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی به اصلاح دامداری سنتی باهدف علمی کردن این موضوع اشاره کرد و گفت: این شیوه باید بهمرور اصلاح شود؛ زیرا علم پیشرفت کرده و با این موضوع میتوانیم تولید دام را بالا ببریم که علاوه بر صرفه اقتصادی برای دامدار، دغدغههایشان نیز رفع شود.
اکبری با اشاره به اینکه شغل کشاورزی و دامداری پر زحمت است، ادامه داد: با استفاده از علم در کنار تجربه و اعتماد به نهادهای مسئول در جهاد کشاورزی و حمایتهای سپاه بتوان درآمد عشایر را به ثبات رساند.
انتهای خبر / رحمانی
0 نظر