
استاندار خراسانشمالی تأکید کرد:
ضربالاجل ۴۵ روزه به سرمایهگذار پروژه گلخانه شیروان
استاندار خراسان شمالی با ابراز ناخرسندی از واگذاری بدون مطالعه زمینهای ملی و تعلل سرمایهگذاران در اجرای طرح های مصوب، تا ابتدای تیرماه فرصت داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصراترک از شیروان، بهمن نوری ظهرا امروز در بازدید از پروژه گلخانه شیروان با اشاره به اینکه برای این پروژه ١٠٠ هکتار زمین در سال ۱۳۹۸ تخصیص یافته اما به بهانه مشکل تأمین آب از سد بارزو، اجرای طرح پیگیری نشده است، از تأخیر طولانی در روند احداث پروژه و کمکاری سرمایهگذار اظهار گلایه کرد.
وی ادام داد: در مورد این پروژه تأمین برق و گاز با خود سرمایهگذار بوده و برای آب هم تضمینی در کار نبوده است و با توجه به شرایط ذخیره سد و مفاد قرارداد، سرمایهگذار باید از منابع جایگزین مثل خرید چاههای کشاورزی منطقه استفاده کند.
استاندار با بیان این که دنبال مچگیری نیستیم بلکه پیگیر برچیدن موانع سرمایهگذاری هستیم، تصریح کرد: این بازدیدها در راستای طرح فرش قرمز در سال سرمایهگذاری برای تولید است، ولی تعلل در اجرای طرح ها و فریزکردن شش ساله زمین قابل قبول نیست.
استاندار خراسانشمالی اضافه کرد: به جدیت پیگیر فهرست زمینهایی هستم که از پنج سال قبل واگذار شده ولی کاری در آنها انجام نشده است.
نوری با تاکید بر اینکه برای تحقق شعار سال همه مدیران باید پای کار باشند، از تحویل زمین به متقاضیان سرمایهگذاری بدون مطالعات امکانسنجی ابراز ناخرسندی کرد و گفت: بحث و گلایه من از ناهماهنگیهای مدیریتی است و از مدیران دستگاههای اجرایی انتظار هماهنگی کامل با مدیریت ارشد استان داریم؛ همچنین مدیران و کارشناسان دستگاههای متولی باید مشاورههای درست به متقاضیان سرمایهگذاری ارائه کنند تا مشکل ایجاد نشود.
وی با اشاره به لزوم عارضهیابی و بررسی چرایی بروز مشکل برای طرحهای سرمایهگذاری، گفت: مدیران بخش دولتی موظف به ارائه مشاورههای دقیق به بخش خصوصی در مورد منابع و ظرفیتهای موجود هستند تا در آینده دچار مشکل نشوند و در واقع به ما بدبین نشوند و امنیت سرمایهگذاری آنها تضمین شود.
نوری در ادامه مقرر داشت بر اساس جدول زمان بندی پیمانکار پروژه، معاون عمرانی فرماندار شهرستان هر ۱۵ روز بازدیدی داشته باشد و معاونان عمرانی و اقتصادی استاندار هم گزارش ماهانه پیشرفت پروژه را ارائه کنند تا از نیمه خرداد، فاز اول نصب سازه آغاز شود.
همچنین برای تأمین نیاز آبی پروژه هم مقرر شد راهکار خریداری چاههای اطراف، در دستورکار سرمایهگذار قرار گیرد؛ همچنین با دستور استاندار مصوب شد اول تیرماه جلسه دیگری برای ارزیابی روند اجرایی طرح و تعیین تکلیف ۵۰ هکتار بعدی برگزار شود.
پیگیری نصب تاسیسات برق خورشیدی معادل ۲۰ مگاوات با هدف تامین پایدار ۵ مگاوات برق موردنیاز گلخانه هم مصوبه دیگر جلسه بود.
عباس قدرتی نماینده شیروان هم با بیان اینکه نگاه ما و استاندار به عنوان نماینده عالی دولت به ویژه در سال سرمایهگذاری برای تولید، حل مشکل سرمایهگذاران است وگرنه استاندار میتوانست بدون حضور در این محل و از دفتر خود دستور خلع ید زمین را صادر کند، تصریح کرد: مطالعات امکانسنجی پروژهها خیلی مهم است که باید از طرف سرمایهگذار و دستگاههای متولی مدنظر قرار گیرد،هم چنین باید پیگیری شود که علت تاخیر چه بوده و چرا تاکنون اتفاقی نیفتاده است.
معموری، معاون اقتصادی استاندار نیز با بیان این که استانداران مکلف به بررسی موضوع اراضی واگذار شده و تعیینتکلیف آنها شدهاند، بررسی علت رکود پروژه از ۹۸ تاکنون، راهکارهای پیشنهادی و ارائه برنامه عملیاتی و زمانبندی اجرای پروژه از سوی سرمایهگذار را مورد تاکید استاندار و با رویکرد حل مسئله دانست.
علوی مقدم، معاون عمرانی استاندار نیز تاکید کرد که از این پس به متقاضیان دریافت زمین برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری در استان سه ماه مهلت داده می شود تا چنانچه کاری انجام نگرفت، خلعید شوند.
انتهای پیام / حقبین
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!