در حال بارگذاری
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان‌شمالی:

رشد 7 درصدی تولید گوشت در خراسان‌شمالی

مدیر کل دامپزشکی خراسان‌شمالی از رشد هفت درصدی تولید گوشت قرمز و سفید در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصراترک به نقل از روابط عمومی  دامپزشکی استان خراسان‌شمالی، حمید رمضانی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه‌های این استان استحصال شده است که از این مقدار۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است.

وی گفت:گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید  و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است.

رمضانی افزود: میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است.

این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید، یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌شود.

وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضعیت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم.

انتهای خبر/

0 نظر

ارسال نظرات