به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصراترک به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان خراسانشمالی، حمید رمضانی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای این استان استحصال شده است که از این مقدار۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است.
وی گفت:گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است.
رمضانی افزود: میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است.
این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید، یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف میشود.
وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضعیت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم.
انتهای خبر/
0 نظر