حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/05/21 شمسی | 2025/08/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
رسانه‌ها در تقویت اعتماد عمومی نقش کلیدی دارند
سرپرست فرمانداری اسفراین:

رسانه‌ها در تقویت اعتماد عمومی نقش کلیدی دارند

سرپرست فرمانداری شهرستان اسفراین گفت: رسانه‌ها به عنوان عاملان مؤثر در حفظ سرمایه اجتماعی نقش موثری در تقویت اعتماد عمومی جامعه دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، محمد بدری‌فریمان، پیش از ظهر امروز در نشستی با اصحاب رسانه به بیان اهمیت قلم و جایگاه آن در دین اسلام پرداخت و با اشاره به اشارات موجود در قرآن کریم، قداست قلم و اهمیت نوشتار را همچون ابزاری حیاتی برای روایتگری بیان کرد.

وی همچنین به مسائل دموکراسی و آزادی مطبوعات به‌عنوان رکن چهارم دموکراسی اشاره کرد و تأکید کرد: رسانه‌ها وظیفه دارند تا عملکرد مسئولین را رصد کرده و اخبار جامعه را به گوش آنها برسانند. این امر شامل اطلاع‌رسانی درباره موفقیت‌ها و کم‌کاری‌ها می‌شود.

سرپرست فرماندار اسفراین تاکید کرد: اختلاط حق و باطل در مطالب رسانه‌ای می‌تواند اعتماد عمومی را مانند موریانه از بین ببرد و بر سرمایه اجتماعی تأثیر منفی بگذارد.

به گفته وی، رسالت خبرنگاران و رسانه‌ها این است که به تقویت اعتماد و سرمایه اجتماعی بپردازند و نه اینکه موجب کاهش آن شوند، چرا که تقویت سرمایه اجتماعی از ارکان پایداری جامعه است. 

بدری‌فریمان با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، تأکید کرد: رهبری، نیروی نظامی و مردم، سه رکن اصلی این جنگ بوده‌اند، بعد از حادثه‌های اولیه، راندمان و هدف‌گذاری ساختار حکومت به‌سرعت بازیابی شده و نیروی نظامی با خودکفایی در طراحی ابزارهای جنگی، از کشور خود محافظت کرده است.

وی همچنین به نقش رسانه‌ها پرداخت و ذکر کرد: رسانه‌ها با تولید خبر مثبت و ایجاد امید در جامعه می‌توانند اعتماد عمومی را تقویت کرده و سرمایه اجتماعی را افزایش دهند.

بدری‌فریمان به رسانه‌ها توصیه کرد به‌ویژه در زمینه بحران‌های جاری، اطلاعات را بادقت و ظرافت منتقل کنند.

وی به وضعیت برق شهرستان پرداخت و اظهار کرد: باصرفه‌جویی و همکاری مشترک مردم و مسئولان، بتوان به حل مشکلات موجود در این حوزه دست‌یافت و وضعیت نرمال برق را در مدت‌زمان معقولی به دست آورد همچنین به پروژه‌های تولید برق خورشیدی در شهرستان اشاره کرد و امیدواری خود را نسبت به افزایش ظرفیت تولید انرژی در آینده نزدیک ابراز کرد.

وی در ادامه توضیحات خود در خصوص وضعیت تولید برق در شهرستان، اعلام کرد: به‌منظور افزایش ظرفیت تولید برق، پروژه‌هایی با ظرفیت‌های ۳ مگاوات و ۱۰ مگاوات در حال اجرا هستند. 

نماینده عالی دولت در اسفراین افزود: با اجرای این پروژه‌ها، امید است که در آینده‌ای نزدیک، وضعیت برق شهرستان بهبود یابد.

سرپرست فرمانداری شهرستان، از تخصیص ۷ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های آبی در استان خبر داد و افزود که تلاش‌هایی برای افزایش این مبلغ به ۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال صورت‌گرفته است؛ چندین پروژه آبی در حال اجراست، از جمله انتقال آب از چاه‌های کبوترخانه و بند قزاقی به منابع تأمین آب شرب، این تلاش‌ها به‌منظور جبران کمبود آب صورت می‌گیرد، در خصوص پیش‌بینی‌ها و آمادگی‌ها برای مدیریت بحران‌های آبی و برق نیز تمامی اقدامات لازم در حال انجام است. وی از رسانه‌ها خواست تا به وظیفه خود در اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی بپردازند. 

بدری فریمان، درباره چالش‌های اساسی در حوزه آب و تأثیر آن بر زندگی روستائیان صحبت کرد و بر لزوم اجرای پروژه‌های آب‌رسانی تأکید کرد و گفت: هیچ‌گاه نخواهم گذاشت فشار بر مردم افزایش یابد، نگرانی در خصوص مهاجرت روستائیان به شهرها نیز وجود دارد و این وضعیت زنگ خطری برای ایجاد مشکلات اجتماعی است؛ با خشک‌شدن منابع آب در روستاها، بسیاری از چشمه‌ها دیگر قادر به تأمین آب شرب نیستند و نیاز به استفاده از چاه‌ها داریم.

وی گفت: شهرستان اسفراین به‌عنوان یکی از مناطق با کم‌ترین بارش، با ۹۹/۷ درصد خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کند و این امر تأثیر مستقیم بر تولید محصولات زراعی مانند گندم دارد.

 بدری فریمان با ابراز امیدواری به بهبود وضعیت آب و اجرای مؤثر پروژه‌های آبی، بر اهمیت مدیریت منابع آب تأکید کرد.

وی در پایان به برگزاری کنگره شهدای شهرستان باهدف یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه جامعه اشاره کرد و از مسئولین خواست تا به برگزاری مناسب این رویداد کمک کنند.

انتهای خبر/رضازاده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!