حالت تاریک
  • شنبه, 1404/01/30 شمسی | 2025/04/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
دستگیری کلاهبرداران ۵۲ میلیاردی در بجنورد
فرماندهی انتظامی خراسان شمالی خبر داد:

دستگیری کلاهبرداران ۵۲ میلیاردی در بجنورد

فرمانده انتظامی استان از کشف ۳۲ فقره پرونده جعل و کلاهبرداری به ارزش ۵۲ میلیارد و ۸۵۴ میلیون ریال در بجنورد خبر داد.

به گزارش «عصر اترک» به نقل از خبرنگار خبرگزاری پلیس، سردار سعید مطهری زاده با اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه افرادی با ترفندهای متعدد از جمله فروش خودرو و زمین اقدام به کلاهبرداری از آنان کرده‌اند، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت. 

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان با همکاری شاکیان پرونده موفق شدند دو نفر کلاهبردار را دراین‌رابطه شناسایی و دستگیر کنند، افزود: متهمان در بازجویی‌های به‌عمل‌آمده به ۳۲ فقره جعل و کلاهبرداری از شهروندان به ارزش ۵۲ میلیارد و ۸۵۴ میلیون ریال اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی ادامه داد: متهمان با فراخوان‌های وسوسه آور در خصوص فروش خودرو و زمین آن هم با قیمت‌های باورنکردنی و اعطای تسهیلات پیرامون همین موضوع از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند. 

وی با بیان اینکه متهمان بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، از شهروندان خواست تا هرگز فریب تبلیغات واهی و وسوسه آور را نخورده و هرگونه خبر در خصوص فروش ملک و خودرو را از طریق مبادی قابل‌اعتماد پیگیری کرده و در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!