اعظمالسادات فخرنبی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» اظهار کرد: ۵۰۰ پایگاه در خراسان شمالی کارگاههای تحکیم بنیان خانواده و ازدواج آسان را پیگیری میکنند.
وی افزود: ۳۰۰ گروه واسطهگری ازدواج آسان راهاندازی شده است که در این گروهها هم معرفی دختران و پسران انجام میشود و هم کمک به ادامه مراسمات آنان پیگیری میشود.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: در مورد موضوع طلاق نیز زوجهایی که به طلاق فکر میکنند به مرکز درمانی رویش امید که ذیل بنیاد تعاون بسیج تعریف میشود، معرفی میشوند که تاکنون بسیاری از خانوادهها با برخورداری از این مشاورهها مشکلاتشان برطرف شده است.
این مسئول ادامه داد: برای موضوع فرزندآوری کارگاهها و ردههای اغنا سازی برگزار میشود، همچنین کلاسهای مشاوره برای بانوانی که مشکل ناباروری دارند نیز در پایگاههای بسیج محلات برگزار میشود.
فخرنبی بیان کرد: تربیت کودکان تراز انقلاب نیز جزو برنامههای جامعه زنان است در همین راستا ۱۰۰ مهد قرآنی ذیل پایگاهها و اماکن متبرکه و مساجد راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی و راهاندازی مشاغل خانگی در سطح تمامی حوزههای استان باراهاندازی مراکز کارآفرینی پیگیری میشود.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: در این مراکز کارآفرینی افرادی بهعنوان رابط مشاور کارآفرین در حال فعالیت هستند و به افرادی که خواهان شغل باشند راهنماییهای لازم را ارائه میدهد.
فخرنبی بیان کرد: اگر فردی خواهان توسعه شغلش باشد با مراجعه به این مراکز کارآفرینی باتوجهبه مشاورههایی که وجود دارد این کار انجام میشود.
این مسئول اضافه کرد: راهبرد دیگری که سازمان بسیج جامعه زنان در دستور کار قرار دارد، مبحث اقتصاد مقاومتی است که با رویکرد خانواده مقاوم، به خانوادهها آموزشهای لازم در خصوص مصرف بهینه انرژی و تهیه و مصرف کالای ایرانی داده میشود.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی با بیان اینکه در راستای حمایت از مشاغل خانگی امسال جشنواره فردخت برگزار شد، گفت: جشنواره فردخت امسال برای اولینبار در سه بخش طراحی، خیاطی و پژوهش آثار جمعآوری شد و بعد از داوری، برندگان اعلام شدند که اثرشان برای جشنواره ملی کاشان ارسال شده است.
فخر نبی هدف از برگزاری جشنواره فردخت را پیوند دادن تولیدکنندگان و طراحان استان بیان کرد و افزود: نتیجه این پیوند، طراحی پوشاک اجتماعی با سبک لباسهای اسلامی ایرانی است که بانوان در سطح جامعه بتوانند از لباسهای ایرانیاسلامی استفاده کنند.
این مسئول با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، اظهار کرد: سهم زنان در تحولات جامعه بر هیچکس پوشیده نیست وضعیت اجتماعی زنان ایران در طول تاریخ این مرزوبوم دستخوش تغییر و تحولات فراوانی بوده است.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی که به رهبری امام خمینی (ره) رخ داد تحول اساسی و ژرف در وضعیت زنان جامعه ایران به وجود آورد انقلاب اسلامی جایگاه و منزلت زنان را اعتلا بخشید و دامنه مشارکت آنها را گسترش داد.
فخرنبی با بیان اینکه قبل از انقلاب حضور بانوانمان را در تمامی راهپیماییها شاهد بودیم، تشریح کرد: بانوان کشور در هشت سال دفاع مقدس بهعنوان امدادگر در خط مقدم پشتیبانی جبهه را برعهده داشتند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: بابرکت انقلاب اسلامی، بانوان کشور به پیشرفتهای زیادی رسیدند بهعنوانمثال بانوان پزشک فوقتخصص زیادی در استان فعالیت میکنند، همچنین نیمی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بجنورد را بانوان تشکیل دادهاند و در بخش ورزشی نیز بانوان استان باحجاب کامل بر روی سکوی قهرمانی قرار میگیرند.
وی بهترین الگو برای دختران نسل جدید را زنان شهیده دانست و افزود: کشور ایران بالغ بر هفت هزار زن شهید دارد که ۶ نفر از این شهدا از هم استانیهای ما هستند.
مصاحبه از: هدیه دهقانی
انتهای خبر/
0 نظر