
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خبر داد:
اعزام ۸ هزار نفر از خراسانشمالی به راهیاننور
فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی از اعزام ۸ هزار و ۲۰۰ نفر از خراسان شمالی به اردوی راهیان نور خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» به نقل از مهر، سردار اسماعیل فرجی در برنامه «ره آورد سرزمین نور» خراسان شمالی که عصر شنبه در تالار لاله دهکده مقاومت بجنورد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، به اهمیت حفظ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران و ارزشهای آن تاکید نمود.
وی با بیان اینکه دفاع در برابر دشمنان مقدس است، به اهمیت نظام جمهوری اسلامی و مکتب آن پرداخت و تصریح کرد: در طول تاریخ بشریت، جنگهای زیاد بوده اما دفاع ما مقدس شد.
فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) به نقش رزمندگان در اوج مظلومیت و ایثارگری آنها در دوران جنگ اشاره کرد و افزود: کار برای رضای خدا بود و منیت در آن نبود.
سردار فرجی همچنین به دشمنیهای امروز علیه انقلاب اسلامی و تلاش دشمن برای دور کردن نسل جوان از این ارزشها هشدار داد.
وی بیان کرد: ۸ هزار و ۲۰۰ نفر از خراسان شمالی به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
انتهای خبر / سبحانی