برگی از زندگی شهید سید نورالله یزدانی
شهید سید نورالله یزدانی سال ۱۳۳۷ در روستای کشک آباد در خانوادهای ساده به دنیا آمد و در تاریخ ۱۵ام اسفندماه سال ۶۳ در عملیاتی توسط حزب دمکرات کردستان در روستای چتر محاصره شد و به شهادت رسید
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» شهید سید نورالله یزدانی سال ۱۳۳۷ در روستای کشک آباد در خانوادهای ساده به دنیا آمد.
او در خانوادهای مذهبی رشد کرد و از دو سالگی همراه پدر به مسجد میرفت و از همین دوران با مسائل دینی و مذهبی آشنا شد. از شش سالگی روزه میگرفت تا اینکه وارد مدرسه شد.
او دوره ابتدایی را در زادگاه خود گذراند امّا به دلبل بیماری خود و تنگدستی خانواده از ادامه تحصیل باز ماند و به پدر در کار کشاورزی و دامداری کمک میکرد و علاوه بر آن به تعمیر دوچرخه میپرداخت.
در سال ۵۳ برای خدمت سربازی به تهران اعزام شد و فرصتی بود که با ظلم و فساد رژیم شاهی بیشتر آشنا شود. پس از پایان خدمت و بازگشت به روستا در توزیع اعلامیههای امام خمینی (ره) نقش مهمی داشت و برای شرکت در تظاهرات به بجنورد میرفت.
او به خاطر فعالیتهای سیاسی از طرف ساواک دستگیر و شکنجه شد. پس از پایان خدمت و در سن ۲۱ سالگی ازوداج کرد.
سه ماه بیشتر از ازدواج آنها نگذشته بود که سید به دلیل نامعلومی فلج و نابینا شد و پزشکلان از مداوای وی نا امید شدند. طبق گفته نزدیکان سید نورالله یزدانی یک روز در بیمارستان هنگامیکه صدای اذان راشنید با خود و خدایش عهد بست اگر بهبودی یابد به جبهه برود و آنقدر از دین و وطن دفاع کند تا شهید شود و همینطور هم شد.
او بهبود یافت و پس از ۶ ماه استراحت به طور کامل سلامتی خود را بدست آورد. سپس بنا بر عهدی که بسته بود ابتدا وارد بسیج و سپس به سپاه رفت و پس از سه ماه رسمی شد.
وی ابتدا با فرماندههان در زمینه قرآن و احکام آموزشهایی میداد و سپس از آنها میخواست تا به سربازان تعلیم دهند از نظر مدیریتی در هنگام عملیات و غیر عملیات در سطح بالایی بود.
او در طی حضور در جبهه از ناحیه پشت دست مجروح شد. سرانجام سید نورالله یزدانی در تاریخ ۱۵ام اسفندماه سال ۶۳ در عملیاتی توسط حزب دمکرات کردستان در روستای چتر محاصره شد.
آنها از ایشان خواسته بودند به امام خمینی (ره) و نظام جمهوری اسلامی توهین کنند. امّا ایشان هیچ عکس العملی نشان نداده بودند، لذا دمکراتها با سیگار روی بدن ایشان را توهینهایی به امام نوشته بودند و پس از شکنجه بسیار ایشان به شهادت رسیدند.
فرازی از وصیت نامه شهید سید نورالله یزدانی:
به خواهران توصیه میکرد حجاب را رعایت کنید، با شوهرانتان خوش اخلاق باشید و نیز سفارش میکرد امام را تنها نگذارید و تا جایی که میتوانید خدمت کنید که این بزرگترین نعمتی است که در این ایام نصیب شده است.
انتهای خبر/دهقانی