
برگی از زندگینامه شهید علیاصغر علیزاده
علیاصغر علیزاده در سال ۱۳۴۷ در بجنورد به دنیا آمد و در سال ۱۳۶۰ در سن ۱۴ سالگی به شهادت رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، علیاصغر علیزاده فرزند بابا محمد در سال ۱۳۴۷ در شهر بجنورد به دنیا آمد.
وی در حال تحصیل بود که به جبهه اعزام شد.
علیاصغر از عاشقان و محبّان خاندان پاک رسولالله بود و به صاحبالزمان حضرت مهدی (عج) ارادت خاصی داشت.
هر چند سن و سال کمی داشت و به سن تکلیف نرسیده بود، تکالیف الهی را بر خود واجب میدانست.
حضور مداوم در جلسات مذهبی و ادعیه از جمله دعای توسل و کمیل داشت و احترام زیادی به پدر و مادرش میگذاشت، فردی مؤدب و با انضباط بود و در رفتارش با دوستان و آشنایان کمال متانت و نزاکت را رعایت میکرد.
بعد از پیروزی انقلاب به طور همیشگی در مراسمهای مختلف از جمله راهپیمائیها و نماز جمعه و جماعت شرکت میکرد و از مریدان و مقلدان حضرت امام خمینی (ره) بود.
با آغاز جنگ تحمیلی در حالی که هنوز سن و سال زیادی نداشت و ۱۴ سال بیشتر از زندگی او در این دنیا نمیگذشت، امّا با فهم و آگاهی که به مسائل داشت آنقدر فهمیده بود که باید طبق دستور رهبرش در جبهه حضور داشته باشد.
بعد از گذراندن آموزشی راهی جبهه شد و با آن سن و سال در ارتفاعات کردستان به کومله دمکرات مبارزه میکرد که نهایت در ۲۰ مهرماه سال ۱۳۶۰ در سن ۱۴ سالگی در مرو آباد مریوان کردستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر پاکش پس از تشییع در گلزار شهدای بجنورد به خاک سپرده شد.
قسمتی از وصیتنامه شهید: «پدر و مادر مهربان اگر شهید شدم ناراحت نباشید من حسینوار شهید میشوم و نزد خدای یکتا میروم، من برادر کوچک شما فقط یک جمله را تذکر میدهم و آن این است که: «همیشه امیدوار باشید»
انتهای خبر/ رحمانی