
مدیر حوزه علمیه خواهران آشخانه:
حضرت معصومه (س) نماد عفاف و علم است
مدیر حوزه علمیه خواهران آشخانه گفت: حضرت معصومه (س)، نماد عفاف و علم است که با اخلاق کریمانه و ایمان قوی، الگویی ماندگار برای دختران مسلمان است.
بانو خندانیمقدم در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک گفت: حضرت معصومه (س) ویژگیهای منحصربهفردی دارد که هیچیک از امامزادگان ندارند؛حضرت معصومه (س) نمونهٔ کامل عفاف، حیا، ایمان، علم و محبت به اهلبیت (ع) بودند.
خندانیمقدم اظهارکرد:ایشان با برخورداری از عقل و فهم عمیق دینی همواره در مسیر ولایت حرکت کردند و با رفتار کریمانه و اخلاق عالی، الگویی بینظیر برای زنان مسلمان شدند.
وی افزود: ولادت حضرت معصومه (س) بهعنوان روز دختر نامگذاری شده تا یادآور مقام والای زنان و دختران در اسلام باشد. این روز فرصتی است برای معرفی الگوی زن مسلمان که با حفظ ایمان، علم و عفاف، نقش مؤثری در اعتلای دین و جامعه دارند.
خندانیمقدم گفت: با معرفی سیره علمی، عبادی و اخلاقی حضرت معصومه (س) میتوان دختران را به ارزشهای دینی، تحصیل علم احترام به ولایت و حفظ عفاف تشویق کرد، تبیین جایگاه معنوی ایشان الگویی روشن برای رشد شخصیت دینی و اجتماعی دختران فراهم میآورد.
وی در رابطه با اهمیت زیارت حضرت معصومه (س) بیان کرد: آیتالله جوادی آملی میفرماید: «سرّ اینکه وجود مبارک امام هشتم و امام نهم (ع) فرمودند: هر کس کریمهٴ اهلبیت فاطمهٴ معصومه (ع) را زیارت کند بهشت برای او است، این است که او اهل ولایت است اگر کسی پیوند ولایی با دودمان عصمت و طهارت داشت، میکوشد که رایحهٴ ولایت و طعم ولایت در هستی او پدید آید و خود جزء اولیای الهی بشود اگر کسی جزء اولیای خدا شد «ولیّالله» شد بهشت مشتاق او است.»
مدیر حوزه علمیه خواهران آشخانه بیان داشت: دختران در جامعه اسلامی با پایبندی به اصولدینی، تحصیل علم، حفظ حجاب و ایفای نقشهای اجتماعی مؤثر و همچنین تربیت نسل آینده، میتوانند به پیشرفت و تعالی جامعه کمک کنند و چهرهای روشن از فرهنگ اسلامی را به نمایش بگذارند. تربیت دینی دختران با ایجاد محیطی سرشار از محبت الگوگیری از اهلبیت (ع)، آموزش مبانی دین و تقویت روحیه پرسشگری و ایمان، پایهگذار نسلی فرهیخته و مؤمن خواهد بود که در برابر چالشهای فرهنگی تابآوری بالایی خواهند داشت.
وی ادامه داد: گرامیداشت روز دختر احترام به مقام زن مسلمان و تقویت عزتنفس دختران است. این روز فرصتی برای توجه بیشتر به تربیت دینی آموزش ارزشهای اسلامی و فراهمسازی زمینههای رشد علمی و اخلاقی دختران در جامعه است.
این مسئول در مورد چالشهای دختران امروزه و راهکار آن گفت: دختران امروز با چالشهایی چون بحران هویت، فشارهای فرهنگی و تهدیدات فضای مجازی مواجهاند که با تقویت اعتمادبهنفس، آموزش دینی صحیح، ارائه الگوهای موفق و فراهمساختن محیط سالم میتوان آنان را در برابر این چالشها توانمند ساخت.
وی تآکید کرد: حجاب نماد ارزشمندی و هویت دینی دختران مسلمان است. رعایت حجاب موجب تقویت عزتنفس، مصونیت فرهنگی و حفظ استقلال فکری آنان میشود و پیوند آنان با ارزشهای اسلامی را مستحکمتر میکند.
مدیر حوزه علمیه آشخانه در پایان نقش حوزههای علمیه در این مسیر را اینگونه بیان کرد: حوزههای علمیه با برگزاری دورههای آموزشی، جلسات معرفتی، مشاورههای تخصصی و تولید محتوای دینی در ارتقای آگاهی دختران و حمایت از رشد علمی و اخلاقی آنان نقش مهمی ایفا میکنند و زمینهساز تربیت نسلی متعهد به ارزشهای دینی هست.
انتهای خبر/زهرا قربانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!