حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/16 شمسی | 2025/03/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
آمادگی راهداری خراسان‌شمالی برای نوروز
مدیرکل راهداری استان خبر داد:

آمادگی راهداری خراسان‌شمالی برای نوروز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان شمالی گفت: تمهیدات و اقدامات لازم در حوزه‌های راهداری و حمل و نقل در ایام نوروز انجام شده است و آمادگی کامل برای استقبال از مسافران نوروزی را داریم.

 به گزارش خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» به نقل از روابط‌عمومی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان شمالی محمد مشتری در نشست مشترک شورای هماهنگی ترافیک استان و کمیسیون ایمنی راه‌ها گفت: تمهیدات و اقدامات لازم در حوزه‌های راهداری و حمل و نقل در ایام نوروز انجام شده است و آمادگی کامل برای استقبال از مسافران نوروزی را داریم.


وی افزود: خط‌کشی راه‌ها با اولویت محورهای اصلی، پاک‌سازی حریم جاده‌ها، مشخص‌کردن کشیک همکاران، مرمت و بهسازی تابلو علائم از جمله تمهیدات یاد شده است.
این مسئول اظهار کرد: گشت‌های راهداری از ۲۵ ماه جاری تا ۱۵ فروردین سال آینده در نقاط مشخص شده مستقر خواهند شد ضمن این که گشت‌های طرح زمستانی تا پایان طرح نوروزی در راهدارخانه‌ها مستقر خواهند بود.


مشتری همچنین خواستار در اختیار قرار دادن خودرو از سوی سایر ادارات به‌منظور تأمین وسیله نقلیه گشت‌های نامحسوس در این ایام شد تا شاهد کاهش تصادفات و قربانیان حوادث جاده‌ای باشیم.


معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هم در این نشست گزارشی از اقدامات ایمنی راه‌ها ارائه داد و گفت: ممیزی محورهای استان به طور کامل انجام شده و اصلاحات در حال انجام است.


حامد معروف اجرای شیب شیروانی به طول ۷۰ کیلومتر، میکروسرفیسینگ و اصلاح دور در قوس‌ها، نصب علائم سرعت و آشکارسازی تقاطع‌ها و قوس‌ها را از جمله اقدامات ایمنی راه‌ها برشمرد.


سعید سبحانی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز خاطرنشان کرد: ۸۲۰ دستگاه انواع ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری با ۹ هزار و ۸۰۰ صندلی برای مسافران نوروزی استان در نظر گرفته شده است.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.