حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/11/01 شمسی | 2025/01/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
«حجاب استایل» در فرهنگ ایرانی‌اسلامی اشتباهی است
یک کارشناس ارشد علوم قرآنی:

«حجاب استایل» در فرهنگ ایرانی‌اسلامی اشتباهی است

یک کارشناس ارشد علوم قرانی گفت: دو واژه «حجاب» و «استایل» در کنار یکدیگر قرار نمی‌گیرند و این واژه به‌غلط وارد فرهنگ ایرانی‌اسلامی شده است.

ثریا وحدانی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» در رابطه با جایگاه حجاب استایل در فرهنگی ایرانی و اسلامی گفت: کشورهایی همچون ترکیه، مالزی و اندونزی که مسلمان زیادی دارند باهدف ترویج حجاب شروع به تبلیغ حجاب کردند که هدف اولیه مطلوب بود و با عنوان حجاب استایل شروع به فعالیت کردند.

  وی ادامه داد: این در حالی است که دو واژه «حجاب» و «استایل» در کنار یکدیگر قرار نمی‌گیرند و این واژه به‌غلط وارد فرهنگ ایرانی‌اسلامی شده است.

 این کارشناس ارشد علوم قرآنی افزود: اما با گذر زمان کم‌کم در حوزه تبلیغ خیلی متفاوت‌تر از هدفی که داشتند وارد عمل شدند و با آرایش‌های خیلی زیاد، ناخن‌های کاشته شده، پوشش چادر را معرفی می‌کردند، جالب این است که با سرعت خیلی بالایی وارد کشور ایران شد و افراد زیادی بلاگر شدند و با پوشش‌های اسلامی جلوه‌گری می‌کنند.

  وحدانی بیان داشت: متأسفانه امروزه با توسعه موضوع حجاب استایل، جلوه‌گری در بین زنان محجبه هم بیشتر شده و زنان باحجاب ما با آرایش، خواسته یا ناخواسته در جامعه جلب‌توجه می‌کنند.

  وی با تأکید بر این موضوع که حجاب استایل اساساً با دین ما مخالف است، گفت: به‌طوری‌که تعریف دین ما از حجاب این است که پوشش را برای پوشاندن زیبایی‌ها داشته باشید درحالی‌که امروزه پوشش اسلامی به‌نوعی جلوه‌گری شده است.

  این کارشناس ارشد علوم قرآنی با اشاره به اینکه حجاب استایل‌ها خلاف حرکت دین هستند، گفت: این پدیده نوظهور به دین ضربه می‌زند.

  وی با بیان اینکه انسان اساساً زیبایی‌طلب است، گفت: همچنین جنس زن باتوجه‌به لطافت‌هایی که دارد، زیبایی‌طلب‌تر است، بنابراین خداوند عنوان کرده که زیبایی را داشته باشید؛ اما در محدوده‌های تعریف شده به نمایش بگذارید.

  وحدانی با تأکید بر این موضوع که بسیاری از افراد بدحجاب با شعار اینکه برای دل خودمان این مدل پوشش را داریم، ابراز داشت: درحالی‌که این افراد در واقع برای تحسین و جلب‌توجه بقیه افراد پوشش نادرستی را انتخاب کرده‌اند.

  وی بیان داشت: یک سری کمبود در آدم‌ها وجود دارد که افراد برای جبران آن به‌ظاهر خود توجه می‌کنند تا بتوانند اعتمادبه‌نفس بگیرند.
وحدانی همچنین توضیح داد: بارها در روایت‌ها مطرح شده که زن ریحانه است؛ اما امروزه زنان از حالت ریحانه بودن خارج و درگیر جنگ قدرت با مردان شده‌اند، زیرا حجاب استایل‌ها هدفشان در فضای مجازی درآمدزایی است، درحالی‌که حجاب با درآمدزایی فاصله دارد.

مصاحبه از: آرزو رحمانی

انتهای خبر/

حجاب استایل با اصل حجاب مغایرت دارد


  این کارشناس مسائل فرهنگی به واقعیت واژه حجاب اشاره کرد و گفت: موضوع حجاب استایل با اصل حجاب مغایرت دارد و در واقع بدل حجاب محسوب می‌شود به‌طوری‌که در این موضوع با اصل دین مقابله می‌شود و اقدام به تخریب و ضربه‌زدن به دین است.

  وی گفت: خیلی وقت‌ها اگر مسیری را اشتباه گام برداشته‌ایم به این دلیل است که در معنی واژه‌ها خطا کردیم که به نتیجه مطلوب نرسیده‌ایم.

  وحدانی افزود: در آیه ۳۲ سوره نسا قوامیت و مدیریت مالی را برای مردان و حافظ بودن را برای زنان تعریف می‌کند به‌طوری‌که اگر هر کدام از مرد یا زن در این ویژگی‌های خطا بروند باعث نابودی زندگی خواهد شد.

  وی بیان داشت: مردی که همسرش را آرایش‌کرده در خیابان و یا هر مکان دیگری به همراه دارد، عملاً غیرت و تکیه‌گاهی خانواده را ازدست‌داده است، براین‌اساس کم‌آسیب‌ترین خانواده‌ها بر اساس این آیه در نظام اسلامی شکل‌گرفته‌اند.
این کارشناس ارشد علوم قرانی گفت: این در حالی است که حضور خانوادگی حجاب استایل‌ها باعث به‌هم‌ریختن بنیان خانواده می‌شود.
 وحدانی عنوان کرد: علی‌رغم تأکیدات مقام معظم رهبری ضعف در حوزه فضای مجازی در کشور زیاد است، همچنین کم‌کاری مسئولان فرهنگی و باز بودن فضای مجازی بدون حدومرز همگی دست‌به‌دست هم داده‌اند که عده‌ای تحت عنوان حجاب استایل امروزه باعث جهت‌دهی فرهنگی جامعه شوند.

  این کارشناس ارشد علوم قرآنی گفت: ما فرهنگ استفاده از فضای مجازی را نداریم و سواد رسانه را یاد نگرفته‌ایم.

مصاحبه از آرزو رحمانی 
انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.