حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/12 شمسی | 2025/07/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
۶۳۵ آموزشگاه فنی حرفه‌ای در خراسان‌شمالی فعال‌اند
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان:

۶۳۵ آموزشگاه فنی حرفه‌ای در خراسان‌شمالی فعال‌اند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان‌شمالی گفت: در خراسان‌شمالی، بیش از ۶۳۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای با ارائه دوره‌های متنوع و عملی در رشته‌های مختلف، به پرورش نیروهای ماهر و پاسخگویی به نیاز بازار کار استان مشغول هستند.

مهدی رحمدل در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» اظهار داشت: طی فصل بهار سال جاری یک هزار و ۱۴۱ نفر از بانوان و ۵۹۲ نفر از مردان از مهارت‌های آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای استان خراسان شمالی بهره‌مند شدند.

 وی با اشاره به فعالیت ۶۳۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در خراسان شمالی بیان کرد: آموزش‌های مهارتی در قالب ۱۳۱ حرفه و ۲۷ رشته در آموزشگاه‌های آزاد این استان ارائه شده است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی با بیان اینکه طی سه‌ماهه نخست امسال ۴۱ مورد بازرسی آموزشگاه‌های آزاد انجام‌گرفته است، افزود: ۱۹ پروانه جدید تأسیس، دو مورد تمدید آموزشگاه، ۳۱ ابلاغ مربیگری جدید و ۹ مورد تمدید آن صادر شده است.

 این مسئول بیان کرد: امروزه آموزشگاه‌های آزاد به‌عنوان بازوان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در حال برگزاری دوره‌های مهارتی منتج به اشتغال هستند.

 گفتنی است که آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در خراسان شمالی معمولاً رشته‌های مختلفی را پوشش می‌دهند که بر اساس نیازهای بازار کار منطقه تنظیم شده‌اند.

برخی از رشته‌های رایج در این آموزشگاه‌ها عبارت‌اند از برق و الکترونیک، جوشکاری، مکانیک خودرو، طراحی و دوخت لباس، رایانه و فناوری اطلاعات، آشپزی و صنایع غذایی، تعمیر لوازم‌خانگی، آرایشگری و زیبایی است.

 این رشته‌ها معمولاً باهدف آماده‌سازی افراد برای ورود به بازار کار و کسب مهارت‌های تخصصی برگزار می‌شوند تا بتوانند با ارائه خدمت به شرکت‌کنندگان و مهارت‌آموزی گامی در جهت ایجاد اشتغال و درآمدزایی خانواده‌ها باشد.

مهارت‌آموزی در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، فرصت‌های زیادی را برای یادگیری مهارت‌های کاربردی فراهم می‌کند، نقش بسیار حیاتی در ارتقای وضعیت اقتصادی خانواده‌ها ایفا می‌کند.

این آموزش‌ها به افراد کمک می‌کند تا علاوه بر افزایش توانمندی‌های فنی خود، به‌سرعت وارد بازار کار شوند یا حتی کسب‌وکارهای کوچک و خانگی راه‌اندازی کنند.

بنابراین، سرمایه‌گذاری در توسعه و ترویج آموزش‌های مهارتی می‌تواند به‌عنوان یکی از راهبردهای مهم در توانمندسازی خانواده‌ها و تقویت اقتصاد محلی مطرح شود.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!