حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/22 شمسی | 2025/03/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
پلیس فتا از ایده‌های نو حمایت می‌کند
رئیس پلیس فتای خراسان شمالی:

پلیس فتا از ایده‌های نو حمایت می‌کند

رئیس پلیس فتای خراسان شمالی با اشاره به اینکه در رویداد تولید محتوای بسیج تولیداتی ارائه شد که نشان از توانمندی طراحان دارد، گفت: پلیس فتای استان از ایده‌های نو در حوزه فضای مجازی در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی حمایت می‌کند.

 یوسف شاکری در حاشیه بازدید از ششمین رویداد تولید محتوای بسیج در استان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: نیروهای پلیس در راستای ارتقای آگاهی‌های اجتماعی، سعی کردند گام‌های تأثیرگذاری را بردارند و در این حوزه با نهادهایی که متولی آگاه‌سازی اجتماعی در حوزه فضای مجازی استان هستند ارتباط گرفته شده است.

 وی ادامه داد: باتوجه‌به اینکه امروزه دشمن در حوزه فضای مجازی سرمایه‌گذاری زیادی داشته امید است که بتوانیم با این برنامه‌ها قدرت تحلیل جوانان و نوجوان را بالا ببریم و با افزایش سواد رسانه‌ای افراد از مشکلات بزرگ‌تر جلوگیری کنیم.

 رئیس پلیس فتای خراسان شمالی اضافه کرد:  اگر جوانان به این سطح از آگاهی برسند که هدف از محتواهای تولید و منتشر شده در فضای مجازی را بررسی کنند قطعاً شاهد آسیب‌های اجتماعی کمتری در حوزه مجازی خواهیم بود.

 شاکری ابراز داشت: طی بازدیدی که از این رویداد داشتیم طرح‌هایی که به همت نوجوانان و جوانان پیاده‌سازی شده بود، نشان از خوش‌فکری و توانمندی آنها دارد، براین‌اساس پلیس فتای استان خراسان شمالی از ایده‌های نو در حوزه فضای مجازی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی حمایت می‌کند.

 وی خاطرنشان کرد: از اهداف کاری پلیس فتا کاهش آسیب‌ها و مخاطرات فضای مجازی است که امروزه به‌صورت تهدیدی برای جوانان، دانش‌آموزان و خانواده‌های ما تبدیل شده است.

شاکری تاکید کرد: اگر آموزش‌های استفاده از فضای مجازی به‌موقع انجام شود، قطعاً با افزایش سواد رسانه‌ای مشکلات کمتری را در این حوزه خواهیم داشت.

 این مسئول همچنین به برگزاری پویش مقابله با آسیب‌های مجازی اشاره و گفت: برای افزایش آگاهی‌های کودکان و نوجوانان و خانواده پویشی با محور تولیدات در خوزه آگاهی با آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی از ۲۴ الی ۳۰ آذرماه برگزار می‌شود که به طرح‌های برتر جوایز ارزنده اهدا خواهد شد.

 

 مصاحبه از آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!